У суботу ряд заходів «Мистецьких вихідних» буде присвячено Дню Конституції України. Вінничани, обізнані у питаннях української державності, зможуть виграти призи та долучившись до інтерактиву на майдані Незалежності. А поблизу бібліотеки №11, що на Свердлова,189, розповідатимуть про українську символіку та робитимуть аквагрим з українською тематикою.

Протягом трьох літніх місяців по суботах кожен вінничан зможе долучитися до інтерактивного проекту «Мистецькі вихідні». У його рамках на різних майданчиках міста відбуватимуться яскраві та цікаві дійства, починаючи з інтелектуальних, розважальних ігор, майстер-класів і закінчуючи концертними програмами. Взяти участь у «Мистецьких вихідних» можуть всі бажаючі.

28 червня о 18 годині у рамках «Мистецьких вихідних» на майдані Незалежності відбудеться проект «Музична акварель». Тут виступатимуть вихованці Центру розвитку дітей та юнацтва «ДивоСвіт». Діти покажуть вокальні та хореографічні композиції. Крім того, на майдані Незалежності відбудеться тематичний інтерактив, який стосуватиметься Дня Конституції України. Звучатимуть питання щодо символіки України, її державності тощо. Переможці отримають подарунки.

О 18 годині розпочнеться проект «Відпочиваємо дружньо» у Центральній міській бібліотеці, Центральній дитячій бібліотеці, бібліотеках-філіях №№ 1, 2, 5, 6, 8, 11, 12, 13. Так, біля бібліотеки-філії №11 (Свердлова, 189) розповідатимуть про українську символіку, проводитимуть вікторини до Дня Конституції та наноситимуть аквагрим з українською символікою.

У бібліотеці-філії №5 (Данила Нечая, 59) для вінничан проводитимуть майстер-клас з бісероплетіння, а також всі бажаючі зможуть спробувати малювати пальцями. Майстер-класи з плетіння стрічками та виготовлення квітів зі стрічок можна відвідати біля бібліотеки-філії № 8 (вул. Червоноармійська, 39).

Також у суботу в рамках «Мистецьких вихідних» о 19:00 у мікрорайоні Сабарів (біля КЗ «Вінницький міський клуб», Черняховського, 78) відбудеться проект «Арт-мозаїка».


Переглядів: 2412
Поширень: 0