28 червня 2014 року наша країна традиційно відзначала День Конституції. Організатори проекту «Мистецькі вихідні» (департамент культури Вінницької міської ради та Центр концертних та фестивальних програм) творче підійшли до святкування державного свята, подбавши, щоб він був пронизаний «жовто-блакитною стрічкою патріотичного настрою».

На Мистецькі - з патріотичний настроєм!

З проектом «Музична акварель» на майдан Незалежності завітали вихованці Центру розвитку дітей та юнацтва «ДивоСвіт», які презентували цікаву концертну програму із пісенними та танцювальними номерами. Своєю енергією всіх захопив виступ Федерації бразильського бойового мистецтва капуейра «Сензала». Ведуча всім бажаючим пропонувала тематичні інтерактивні конкурси, а у подарунок за кмітливість та оригінальність учасники отримували приємні подарунки.

На Мистецькі - з патріотичний настроєм!

У мікрорайоні Сабарів своїх прихильників зібрав проект «Арт-мозаїка». Усі охочі мали змогу взяти участь у веселих іграх та конкурсах. Діти співали пісні караоке, грали у веселі естафети, брали участь у атракціоні перешкод, танцювали під запальні ритми. Також усіх присутніх своїми виступами вітали вихованці Міського клубу.

На Мистецькі - з патріотичний настроєм!

Бібліотеки-філії Централізованої бібліотечної системи на своїх майданчиках радо пропонували найрізноманітніші розваги своїм гостям. Наприклад, на майданчику біля бібліотеки-філії №7 дітворі було запропоновано цікаву програму «На казкових стежках казок народів світу», де дітвора не лише грала у рухливі ігри, а я й творчо попрацювала. Результатом спільної праці став оригінальний яскравий півник, створений у вигляді аплікацій дитячих долоньок.

На Мистецькі - з патріотичний настроєм!

Відвідувачі бібліотеки-філії №12 у таку спекотну літню пору розгадували «Таємниці 5 океанів» (саме так називалась розважальна програма). Бібліотека-філія №8 на своєму майданчику провела «Козацькі забави», «Конкурс юних кашоварів», а також всі бажаючі змогли долучитись до майстер-класу з виготовлення прикрас у кольорах, що символізують Україну – жовтого та блакитного.

На Мистецькі - з патріотичний настроєм!

А у бібліотеці-філії №1 ім.Н.К.Крупської всіх частували коровайним хлібом, який завдячуючи своєму оформленню отримав назву «Смайлик надії»!

На Мистецькі - з патріотичний настроєм!

В той час учасники проекту біля бібліотеки-філії №2 вчились пускати величезні мильні бульбашки!

На Мистецькі - з патріотичний настроєм!

Найактивніші учасники проекту цього літа отримують подарункові сертифікати від сімейного парку активного дозвілля «Дитяча планета» та ТРЦ «Мегамолл». Традиційно проект відбувається за підтримки депутата Вінницької обласної ради Сергія Кудлаєнка.

На Мистецькі - з патріотичний настроєм!

Нагадуємо, що у рамках «Мистецьких вихідних» проходить конкурс на кращу історію про вінницький Смайлик. Кожен може надіслати свою версію появи Смайлика у нашому місті та отримати спеціальний приз від Сергія Кудлаєнка. До 20 серпня надішліть свою історію за адресою [email protected] або віднесіть до однієї з бібліотек-філій міста. Не пропустіть свою можливість!

На Мистецькі - з патріотичний настроєм!

А цієї  суботи 05.07.2014р. «Мистецькі вихідні» чекають своїх учасників та відвідувачів:

- На майдані Незалежності зі стартом проекту «Канікули у місті» (початок о 18.00 год.), де виконавці найрізноманітніших музичних стилів збиратимуться разом у центрі свого міста, щоб зіграти й заспівати людям різноманітну музику: просту і складну, нову і стару, рок і фольклор, хіп-хоп і джаз, будь-яку. Приходьте, та подивіться, хто вас приємно дивуватиме цього разу!

- У мікрорайоні Тяжилів (біля бібліотеки-філії №7) із проектом «Творчий двір» (початок о 19.00 год.);

- У мікрорайоні Пирогово (біля відділу КЗ «Вінницький міський клуб») з проектом «Kids art» (початок о 19.00 год.);

А також на майданчиках біля:

Центральної міської бібліотеки, Центральної дитячої бібліотеки, бібліотек-філій №№ 1, 2, 5, 6, 8, 11, 12, 13 (початок о 18.00 год.).

Також цієї суботи в рамках Мистецьких вихідних у Вінниці відзначатимуть День дідуся. Проект не раз доводив, що розрахований на будь-який вік та смак.

До нової веселої літньої зустрічі! Чекаємо на вас!



Переглядів: 4424
Поширень: 0