Кожної літньої суботи всі бажаючі вінничани можуть долучитися до інтерактивного проекту «Мистецькі вихідні». У його рамках на різних майданчиках міста відбуваються різноманітні дійства. Так, 19 липня о 18 годині на майдані Незалежності розпочнеться проект «Канікули у місті». О 19 годині у мікрорайоні Тяжилів (біля бібліотеки-філії №7) стартує проект «Творчий двір». У цей же час у мікрорайоні Пирогово біля відділу КЗ «Вінницький міський клуб» всіх бажаючих запрошують взяти участь у проекті «Kids art».

Також, починаючи з 18:00, «Мистецькі вихідні» стартують на майданчиках біля Центральної міської бібліотеки, Центральної дитячої бібліотеки та бібліотек-філій №№ 1, 2, 5, 6, 7, 8, 11, 12, 13. У бібліотеці-філії №2 (вул. Маяковського, 122) відзначатимуть Всесвітній День любові та подяки воді. Активні рухливі ігри, конкурси та розваги чекають на вінничан у Центральній бібліотеці дітей та юнацтва (просп. Космонавтів, 63). У бібліотеці-філії №5 (вул. Д. Нечая,59) відбудеться конкурс мандрівників та майстер-клас «Галявина веселих туристів», під час якого розповідатимуть як правильно ставити палатку, розпалювати вогнище та що робити, якщо вас вкусила комаха тощо.

«Свято шоколаду» з конкурсами, іграми та розповіддю про історію виникнення цього продукту відзначатимуть у бібліотеці-філії №6 (просп. К.Маркса, 50). А у бібліотеці-філії №1 (просп. Коцюбинського,49) відбудеться захід «Подорож навколо світу». Тут можна буде переглянути книжкову виставку «Цікава планета», взяти участь у грі «Відгадай», конкурсі малюнків та долучитися до майстер-класу «Подарунок другу», виготовиш з паперу квіти, сувенірні коробочки тощо.

У Центральній міській бібліотеці імені Бевза (Хмельницьке шосе, 4) відбудеться конкурс «Бібліотека шукає таланти». Бібліотека-філія №8 (Червоноармійська, 39) запрошує усіх бажаючих у «Бібліоспортляндію» на спортивні ігри та змагання. Також тут відбудеться майстер-клас з виготовлення шахових дошок із тканини та інших підручних матеріалів. А у бібліотеці №11 (вулиця Свердлова, 189) всіх бажаючих навчатимуть створювати з солоного тіста лісову галявину з квітами, ягодами та тваринами.



Переглядів: 3195
Поширень: 0