Уже зовсім скоро на каналі "1+1" відбудеться відродження проекту "Голос діти". Юні учасники шоу доведуть: вони готові розпочати співочу кар\'єру. У тому, що до великої сцени треба рухатися змалечку, переконана фіналістка "Голосу країни. Перезавантаження" Ольга Мельник. Дівчина співала на святах у дитсадку та школі й уже тоді розуміла, що без музики їй – ніяк.

Фіналістка "Голосу країни" Оля Мельник показала своє перше сценічне вбрання

"На професіональну сцену я уперше вийшла у вісім років з піснею "Вітре-вітерочку". Пам\'ятаю, що почувалася трохи наляканою, адже бачила перед собою величезну залу, глядачів... Але коли пісня завершилася, я підійшла до мами й сказала: "Хочу ще". І тоді вона зрозуміла, що це надовго", - згадала Мельник.

У дитинстві Оля брала участь у багатьох конкурсах, але за іронією долі ніколи не перемагала. Завдяки найдорожчим людям Мельник збагнула: досвід не може бути поразкою.

Фіналістка "Голосу країни" Оля Мельник показала своє перше сценічне вбрання

"Я здобувала переважно другі місця, але ніколи не плакала через те, що не стала першою. Слава Богу, батьки мені вчасно пояснили: головне - отримувати на сцені задоволення, важливо, що буде потім", - сказала виконавиця.

Вдячна Мельник продовжувала співати й турбувалася, щоб це приносило задоволення не тільки їй, а мамі з татом.

"Я вдома регулярно влаштовувала концерти. Тоді популярною була Вєрка Сердючка, і я співала батькам її пісні. Хотіли вони того чи ні", - пожартувала Мельник.

Фіналістка "Голосу країни" Оля Мельник показала своє перше сценічне вбрання

Рідні покірно дивилися її домашні виступи Олі й старанно готували доньку до участі в серйозних пісенних змаганнях. По-особливому до захоплення Мельник ставилася мама. Вона не тільки супроводжувала доньку на всіх конкурсах, а й сама створювала їй сценічне вбрання.

"Мама завжди була поруч. А ще, уявіть! Вона шила мені усі-усі костюми. Я люблю і пам\'ятаю кожен із них. Вони були стилізованими й дуже красивими. Деякі у мене ще лишилися, а деякі отримали у спадок маленькі родичі", - розповіла Мельник.



Переглядів: 4561
Поширень: 0