Цієї суботи у рамках проекту «Мистецькі вихідні» вінничан запрошують на пішохідну екскурсію містом «Вінниця. Плин часу», що стартує на майдані Незалежності о 19-й годині. Крім того, вже традиційно, чимало заходів відбудеться у бібліотеках міста. Тут усіх бажаючих навчатимуть виготовляти з серветок квіти у кольорах національного прапору, створювати казкових героїв у техніці квілінг. Також розповідатимуть про користь та шкоду рослин, що ростуть на присадибних ділянках.

Протягом всього літа щосуботи вінничани можуть долучитися до інтерактивного проекту «Мистецькі вихідні». У його рамках на різних майданчиках міста відбуваються різноманітні дійства. Так, 2 серпня о 18-й годині на майдані Незалежності розпочнеться проект «Джаз-перфоманс». Протягом серпня (кожної суботи) всі охочі зможуть насолодитись музичними джазовими мотивами, що лунатимуть у виконанні міського естрадно-духового оркестру «ВінБенд». Також цієї суботи о 19:00 годині у мікрорайоні Тяжилів (біля бібліотеки-філії №7) відбудеться проект «Творчий двір». О цій же годині у мікрорайоні Пирогово (біля відділу КЗ «Вінницький міський клуб») розпочнеться проект «Kids art». Також 2 серпня о 19-й годині з майдану Незалежності стартує пішохідна екскурсія «Вінниця. Плин часу».

Починаючи з 18:00, «Мистецькі вихідні» розпочнуться й на майданчиках біля Центральної міської бібліотеки, Центральної дитячої бібліотеки та бібліотек-філій №№ 1, 2, 5, 6, 7, 8, 11, 12, 13. У Центральній міській бібліотеці ім. І.В.Бевза (вул. Хмельницьке шосе,4) відбудеться захід «Бібліотека шукає таланти». Його учасники співатимуть, танцюватимуть, гратимуть на музичних інструментах та демонструватимуть інші таланти. Центральна бібліотека дітей та юнацтва (просп. Космонавтів,63) запрошує всіх бажаючих долучитися до ігор, розваг та майстер-класу з виготовлення гвоздик з паперових серветок жовтого та блакитного кольорів.

Паперові квіти виготовлятимуть й у бібліотеці-філії №6 (просп. К.Маркса,50). При чому, тут їх робитимуть у різних техніках, серед яких орігамі та декупаж. Крім того, у цій бібліотеці відбудеться свято «Квітковий дивограй» з іграми та розвагами. Квіти з серветок навчатимуть виготовляти й у бібліотеці-філії №5 (вул. Д.Нечая,59)

У бібліотеці-філії №8 (вул. Червоноармійська,39) буде захід під назвою «Літо, книга, я!» з літературними конкурсами, вікторинами, іграми, загадками та майстер-класом по виготовленню композицій з живих квітів. Бібліотека-філія №11 (вул. Свердлова,189) запрошує усіх вінничан у подорож казковим містом. Крім різноманітних конкурсів та малюнків на асфальті тут відбудеться майстер-клас по виготовленню казкових героїв (рибок, півників тощо) у техніці квілінг.

2 серпня у бібліотеці-філії №12 (вулиця Київська, 126) відзначатимуть День кораблика. Тут буде майстер-клас з виготовлення аплікацій на морську тематику, а також корабликів та рибок з серветок. У бібліотеці-філії №1 (просп. Коцюбинського,49) усім бажаючим розповідатимуть про користь та шкоду рослин, які ростуть на присадибних ділянках, після чого відбудеться майстер-клас з виготовлення паперових рослин.



Переглядів: 3532
Поширень: 0