Мартові-драм

Їхні виступи оцінювало професійне журі, а балів додавало народне голосування: купони газет „Місто” та „RIA” і СМС –ки на спеціальний номер оператора Київстар.

У режимі нон-стоп три години поспіль музиканти співали і грали просто неба. Але вистачило сил і на вечірній гала-концерт у Центральному парку. І весь цей час журі розпалювало інтригу: кому ж дістанеться головний приз Фестивалю – запис компакт- диску в студії МПП „МЕД”.

Заступник директора фірми „МЕД” Валерій Дуканін-Бард вручає такий бажаний сертифікат... гурту „Мартові-драм”. Музиканти щасливі – цього дня це була вже друга їхня перемога, адже зранку у Києві на півфінальному відбірковому турі вони стали фіналістами загальноукраїнського конкурсу „Червона рута”!

До речі, читачі газети „Місто” теж активно голосували за „Мартових” своїми купонами, але віддали пальму першості ансамблю народного оркестру народних інструментів Вінницького державного педагогічного університету. Подарунок від „RIA” отримала група „Барабас”, а Вінницьке обласне відділення ЗАТ Київ стар відзначило Вінницьку дитячу школу мистецтв.

Фестиваль вуличних музикантів у Вінниці проводився вперше, але так сподобався вінничанам, що вже й казати про його безпосередніх учасників, що управління культури міськради обіцяє зробити його традиційним.


Переглядів: 3445
Поширень: 0