Зокрема, 31 березня гурт мав виступ у столичному Палаці спорту. Саме там "ТіК" продемонстрував на широкий загал свій весільний панк з елементами філософської еротики.

Після завершення туру хлопці вирішили зіграти "Зеленку". Як пояснив ведучий "Зеленка - це такий концерт, на якому всі приколюються". Традиційно на вході гостей частували вінницьким самогоном. А сам концерт розпочався із пісні "Ще не вмерла Україна", на яку днями хлопці презентували кліп.

"Цю композицію ми створили ще років три тому, - пригадує Бронюк. - Але не було підходящої ситуації, коли її можна було б заспівати. А от зараз з такою обстановкою в країні, політичним цирком та кризою - саме час".

Мало не з перших акордів глядачі почали танцювати. Цього вечора пролунали "Прощайте дівчата", "Олені", "Вчителька", "Свєта", "Сінєглазочка", "Білі троянди" "Тихая", "Апрель", "Алкоголізм" та багато інших пісень.

Під час концерту на сцену надходили записки із запитаннями. Одне із них викликало шалену реакцію сміху та захоплення. А звучало воно так "Чому у вашого трубача в шляпі і переможця "Євробачення" одне обличчя?". На що лідер гурту Вітя Бронюк пожартував, що трубач Ян Нікітчук, і є переможцем "Євробачення" Олександром Рибаком. Просто репетельно приховує це.

Серед сюрпризів були неочікувані дуети та виступи гостей "Зеленки". Зокрема, Сергій Притула, який був тамадою на весіллі у Віті Бронюка, виконав вальсову композицію. Після чого "ТіК" презентував нову пісню під назвою "Сірожине пірожино", мабуть, присвячену Притулі. А учасники КВН-команди "ЧП" (Мінськ) Женя та Дмитро замінили учасників гурту "Ляпіс Трубецкой" під час виконання пісні "Олені". Ще одним сюрпризом став шоу-балет, який складався із чотирьох пишнотілих дівчат. Під час виконання однієї із пісень вони вийшли на танц-майданчик з табличками із написами "Молодуха", "Розведенка", "Стерво" та "Бичка". Чим дуже потішили глядачів.

На біс учасникам гурту "ТіК" довелося виходити тричі. Спочатку глядачі просили заспівати "Свєту", потім "Вчительку", а завершили піснею "Апрель".


Переглядів: 4788
Поширень: 0