Цієї суботи у рамках «Мистецьких вихідних» для вінничан влаштують «бібліопікнік», навчать робити закладки для книг та паперові квіти. Також, 9 серпня вінничани створять дерево з жовто-блакитних сердечок.

Щосуботи влітку всі бажаючі вінничани можуть долучитися до інтерактивного проекту «Мистецькі вихідні». У його рамках на різних майданчиках міста відбуваються різноманітні дійства. Так, 9 серпня о 18 годині на майдані Незалежності розпочнеться проект «Джаз-перфоманс». О 19 годині у мікрорайоні Сабарів (біля міського клубу) стартує проект «Арт мозаїка».

Також 9 серпня «Мистецькі вихідні» пройдуть на майданчиках біля Центральної міської бібліотеки, Центральної дитячої бібліотеки, бібліотек-філій №№ 1, 2, 5, 6, 8, 11, 12, 13 (початок о 18.00 год.). У Центральній міській бібліотеці ім. І.В.Бевза (вул. Хмельницьке шосе,4) відбудеться ковбойська вечірка з різноманітними вікторинами, конкурсами та квестом «Золота лихоманка», під час якого його учасники шукатимуть мішок із «золотом». Центральна бібліотека дітей та юнацтва (проспект Космонавтів,63) запрошує на «Фестиваль читацьких талантів». Також тут створюватимуть дерево з жовто-блакитних сердечок.

У бібліотеці-філії №1 (просп. Коцюбинського,49) відбудеться «Бібліотечний ярмарок», майстер-клас «Книжкова закладка» та літературна вікторина «Улюблені герої». Бібліотека-філія №2 (вул. Маяковського, 122) запрошує на майстер-клас по витинанкам, вікторину та народознавчу виставку. Паперові квіти навчатимуть виготовляти у бібліотеці-філії №5 (вул. Д.Нечая,59).

Виставка «Обереги, що не губляться в віках» експонуватиметься у бібліотеці-філії №6 (просп. К. Маркса, 50). У бібліотеці-філії №8 (вул. Червоноармійська, 39) відбудеться «Бібліопікнік з книгою на природі». Всіх бажаючих запрошують на літні розваги, ігри, конкурси, вікторини. У бібліотеці-філії №12 (вул. Київська, 126) відбудеться «Свято мильних бульбашок» ігри, розваги. А у бібліотеці-філії №13 (проспект Космонавтів,39) працюватиме творча лабораторія «Що за диво ці казки?».​



Переглядів: 3525
Поширень: 0