Цієї суботи у рамках «Мистецьких вихідних» на вінничан чекає крупотерапія, майстер-клас по виготовленню мотанки з запашними травами, виставка-дегустація «Овочевий вернісаж» та багато іншого. Також маленькі вінничани писатимуть листи з побажаннями та малюнками для військовослужбовців, які перебувають в зоні АТО і виготовлятимуть для них жовто-блакитні браслети, прапорці та іншу національну символіку.

 

Протягом всього літа щосуботи вінничани можуть долучитися до інтерактивного проекту «Мистецькі вихідні». У його рамках на різних майданчиках міста відбуваються різноманітні дійства. 23 серпня о 19 годині у мікрорайоні Сабарів (біля міського клубу) розпочнеться проект «Арт мозаїка». А починаючи з 18:00, «Мистецькі вихідні» розпочнуться й на майданчиках біля Центральної міської бібліотеки, Центральної дитячої бібліотеки, бібліотек-філій №№ 1, 2, 5, 6, 8, 11, 12, 13.

У Центральній бібліотеці дітей та юнацтва (просп. Космонавтів, 63) відбудеться літературне лото «Шляхами казкових пригод», а також ігри, розваги та малюнки на асфальті. У бібліотеці-філії №1 (просп. Коцюбинського, 49) всіх бажаючих навчатимуть робити мотанки з запашними травами. Також тут буде виставка-дегустація «Овочевий вернісаж»: читачі принесуть вирощені фрукти та овочі, якими пригощатимуть всіх охочих.

У бібліотеці-філії №2 (вул. Маяковського, 122) збиратимуть чай та каву для наших військових в АТО. Крім того, тут діти малюватимуть малюнки для солдат. А у бібліотеці-філії №8 (вул. Червоноармійська, 39) буде майстер-клас по виготовленню браслетів, які потім будуть передані військовим. Також тут будуть ігри, конкурси, вікторини та перегляд нових книжкових надходжень.

Бібліотека-філія №13 (просп. Космонавтів, 39) запрошує всіх на День прапора та майстер-клас з виготовлення української символіки. Крім того, тут писатимуть листи з побажаннями для наших воїнів. Бібліотека-філія №6 (просп. К.Маркса, 50) запрошує на виставку рушників «А на тих рушниках Україна моя». А у бібліотеці-філії №11 (вул. Свердлова,189) буде крупотерапія: майстер-клас по виготовленню картин з різних видів крупи.

 

У бібліотеці-філії №12 (вул. Київська, 126) буде ціле «Місто майстрів». Тут проводитимуть майстер-класи з виготовлення поробок з паперу, стрічок, а також в’язання, вишивка тощо. Переважно виготовлятимуть національну символіку.​



Переглядів: 3521
Поширень: 0