Департамент культури Вінницької міської ради, БФ «Сприяння розвитку талантів Поділля» та КП «Центр концертних та фестивальних програм» запрошують вінничан на гала-концерт IV Всеукраїнського дитячого джазового конкурсу. Найталановитіші молоді джазові співаки та музиканти демонструватимуть свою майстерність 19 вересня у РЦСМ «Арт-Шик». З 15.00 розпочнуться фінальні виступи конкурсантів, а о 19.00 відбудеться церемонія нагородження кращих.

Молоді вінницькі таланти дадуть джазу

Четвертий рік поспіль відбувається конкурс для дітей та молоді, які не лише отримують шанс підвищити свою майстерність, але й отримати призи з рук уславлених музикантів. Мета – пошук талановитої молоді, що могла б гідно презентувати Україну на всесвітньовідомих джазових фестивалях та форумах, а також підвищення рівня професійної майстерності і кваліфікації керівників та викладачів творчих колективів і виконавців та встановлення творчих контактів. А ще – популяризація в Україні розмаїття напрямків національного та світового джазу.

Змагатимуться інструментальні ансамблі до 4 осіб, вокальні ансамблі до 6 осіб та окремі виконавці у двох вікових категоріях: молодшій (до 15 років) та старшій (від 16 до 21 року). Номінації у яких учасники виборюватимуть першість: вокал (сольний спів), вокальна група (ансамблі), інструментальна музика (соліст або інструментальна група). Переможець у кожній номінації відповідної вікової категорії одержує грошову премію в розмірі 5000 грн.

Вхід вільний. Довідки за телефоном 59-51-75.



Переглядів: 3855
Поширень: 0