На любителів живої музики на свіжому повітрі чекає хороша новина. У п\'ятницю, 12 червня о 17:00 стартує продовження проекту "Музика на Парижі". Його, нагадаємо, започаткували у Вінниці торік. Як і минулого року, проводитись концерти будуть на Театральній площі (або як її називають вінничани - "Париж"). Цей проект дає можливість творчим командам Вінниці виступити перед вінничанами. Розважати городян будуть як уже відомі у Вінниці виконавці, так і зовсім молоді колективи, для яких "Музика на Парижі" - шанс засвітитися.

- "Музика на Парижі" лунатиме щоп`ятниці, - розповідає Руслан Анфілов, начальник міського відділу у справах сім`ї, молоді та туризму, організатор проекту. - Відкриватиме новий сезон гурт "U-rider$ Crew". Вони запропонують власну нову програму, розраховану на півтори годи. Ще півгодини гурт презентуватиме свої роботи спільно із діджеями. Хочемо, щоб "Музика на Парижі" мала різноманітну тематику. Так, наступного тижня запланований французький вечір. На Театральній площі спробуємо відтворити дух Парижа, з його ароматами, модою, круасанами. Втім, тематика кожної п`ятниці залежатиме від самих виконавців, які й будуть режисерами своїх виступів. Наш відділ у творчу "кухню" не влізає, а надає технічну підтримку.

Співати на Парижі будуть точно. А як і коли додадуть інші елементи „колориту”, ще поки розмірковують.

За рік проект "Музика на Парижі" встиг не лише полюбитися вінничанам, а й привернув увагу до себе ще більшої кількості місцевих виконавців. За словами Руслана Анфілова, хорошим поштовхом для їх натхнення став день Європи, що проходив у нашому місті 16 травня. Нині бажаючих виступити на Театральній площі більше сотні.


Переглядів: 3115
Поширень: 0