Книгарня «Є» і літературна агенція «Discursus» запрошують на презентацію збірки Милослави Черній «F 63.9. Розлад звичок і ваблень», яка відбудеться 30 вересня.

Початок – о 18:30

Вінничан запрошують на презентацію збірки Милослави Черній «F 63.9. Розлад звичок і ваблень»

Модератор Андрій Стебелєв

Незвичне ім’я та назва збірки поезій, які шліфувались і добирались не один рік. Власне, ця книжка – результат сотень тисяч емоцій, імпульсів, поглядів, зустрічей і слів. Осмислення прожитого і того, що ще попереду. У неї поринаєш, наче в лабіринт. І саме той, хто пройде від першої сторінки до останньої, знайде вихід з лабіринту сумнівів, острахів, мук і страждань до білої стіни, на якій червоною аквареллю виведено слово «кохання».

«Милослава Черній – справжня поетка. Бо має голос і талант, як писала велика Леся Українка, «не позичений, а власний». Авторка виступає адвокатом любовних переживань та суддею душевних мук. Якщо ви хочете в одній книжці прожити всі спогади з ваших років пошуку та боротьби за кохання - вам саме сюди. У цю живу (бо вистраждану) збірку». Сергій Пантюк, письменник, секретар НСПУ по роботі з молодими авторами

«Ця книга – спроба провести читача усіма лабіринтами кохання – від ейфорії до «вони жили довго і щасливо»... У кожного цей шлях – свій. І кожен, без виключення, проходить його. Авторка доводить нам, що той, хто перехворів любов’ю, має неабиякий досвід лікувати інших. Можливо, ось такими сповідями...». Ірен Роздобудько, журналістка, письменниця, поетка

Милослава Черній – молода поетка з непересічним іменем, яке дав їй батько-історик. Вона любить характеризувати себе трьома висловами: «IT-recruiter. Free poet. Happy wife». Народилася на Вінничині 3 листопада 1988 року, але душею завжди ві Львові. Навчалась одразу у трьох вишах, здобувши спеціальності «вчителя-перекладача англійської та німецької мов», «менеджера зовнішньоекономічної діяльності» та «кандидата педагогічних наук». «Рибка» виплила за межі вінницького поетичного става поетів та письменників на пошуки своєї поетичної зграї лише у 2013 році, але пише з 2004 року. Має групу в соцмережах з авторською поезією, яка нараховує більше 3000 підписників. Дописувач часопису «Коло», а також міських газет та інфо-порталів. Закінчила дві літературних школи: київську весняну, від Центру Літературної Освіти, та черкаську «Калавурню». Активний учасник вінницького поетичного проекту «Поезія без купюр», організатор творчих вечорів та літературних читань. Володарка Гран-прі Міжнародного літературного фестивалю «Підкова Пегаса 2014».

Адреса книгарні «Є»:

м. Вінниця, вул. Соборна, 89.

Вхід вільний.

Медіапартнер заходу – тижневик «Український тиждень».



Переглядів: 3320
Поширень: 0