«Піккардійська Терція» часто тішить вінничан своїм солодкоголоссям. 30 листопада у Вінниці знову відбудеться сольний концерт вокальної формації на сцені Музично-драматичного театру ім. М. Садовського.

У річницю силового розгону Євромайдану, події, з якої і почалась Революція Гідності, улюблений секстет співатиме спеціальну програму «Пам’яті Небесної сотні». Звучатимуть тужливі пісні та пісні надії на краще. На честь загиблих активістів Євромайдану прозвучить «Пливе кача по Тисині…».

30 листопада «Піккардійська Терція» виступить у Вінниці

У другій половині травня вокальна формація «Піккардійська Терція» проїхалася з концертним туром містами Сходу та Півдня України. Серед міст, у яких тоді відбулися концерти, були, зокрема, Донецьк та Луганськ, у яких якраз розпочалася АТО. Травневі виступи «Терції» викликали такий великий резонанс, що почути акапельний спів колективу вдалося далеко не всім охочим. Відтак уже в жовтні «піккардійці» вирушили у тур «на біс» – Херсон, Запоріжжя, Кривий Ріг, Дніпропетровськ, Кременчук та інші міста.

«У травні у всіх містах, в яких у нас були концерти, люди влаштовували нам настільки теплий прийом, що, прощаючись, ми обіцяли приїхати знову – найближчим часом. От і виконуємо свою обіцянку», – каже художній керівник вокальної формації «Піккардійська Терція» Володимир Якимець.

«Українська музика, українська пісня завжди були потрібні на Сході та Півдні нашої країни. Інша справа, музика українських артистів не завжди туди доходила. Натомість зелене світло мала російська «попса». Як сказав нам один чоловік у Луганську, «це робили для того, щоб ми не почали думати»… Ще одна мета нашого туру – моральна підтримка українців, які зараз так багато роблять для України – для нашої армії, для біженців… На наших концертах завжди відчувається єдність українського народу, тож хочемо, щоб ті, хто приходитимуть на виступи «Терції», у зайвий раз зрозуміли: українці – єдині, і тільки разом ми – сила», – вважають «піккардійці».

Початок вінницького концерту о 19:00.

Вартість квитків: 200-300 грн.

Телефон для довідок 65 99 98.



Переглядів: 4851
Поширень: 0