21 листопада о 12-ій годині у кінотеатрі «Родина» відбудеться мистецький проект «Нездоланні та непереможні у віках». На вінничан чекатиме літературна виставка, концертна програма від учнів Вінницької дитячої школи мистецтв «Вишенька». А також – документальний фільм про Революцію Гідності в Україні «Вавілон 13» режисера Володимира Тихого.

Завтра у Вінниці до Дня Гідності та Свободи відбудеться проект «Нездоланні та непереможні у віках». Його організовують департамент культури міської ради, Централізована бібліотечна система, Вінницька дитяча школа мистецтв «Вишенька» та кінотеатр «Родина», за сприяння департаменту освіти міської ради.

Проект стартує о 12-ій годині у кінотеатрі «Родина». Тут діятиме літературна виставка, учні Вінницької дитячої школи «Вишенька» представлять концертну програму, після чого всі бажаючі зможуть переглянути документальний фільм про Революцію Гідності в Україні «Вавілон 13» режисера Володимира Тихого.

Як зазначають організатори, проект створено з культурно-просвітницькою метою для донесення до сучасного покоління об’єктивної інформації про доленосні події в Україні, що відбулись у листопаді 2013 – лютому 2014 рр.



Переглядів: 3472
Поширень: 0