Добігає свого кінця 2014 рік і багато хто в громадському секторі нашого міста та області почав підводити підсумки роботи. Вінницька молодіжна громадська організація “Вінницький КВН” почала відлік своїх курчат ще з першого місяця осені. Тоді відбувся фінал шкільної “ЕлітЛіги”, якою крім старших вінницьких КВНщиків опікувався департамент освіти міської ради на чолі з його директором шановним паном Володимиром Володимировичем Буняком та начальником відділу виховання та позашкільної роботи Іриною Миколаївною Кравець. Серед наймолодших самими веселими було визнано одразу двох навчальних закладів “Броколі” (1 гімназія) та “Городок” (школа №12). Саме ці команди та призери з команди “Супермаса” (школа №4) достойно представляли наш край на Всеукраїнському фестивалі “Жарт Птиця-2014” у курортній Затоці на початку жовтня.

КВН у Вінниці. Відлік курчат почався

Настав час фіналів і для студентських команд. За досить тривалою традицією фінали Кубків на призи міського голови проводяться 17 листопада до Міжнародного Дня студентів. Першими визначили переможців команди-початківці з Веселої Ліги. Цього року фінішної стрічки першими досягла збірна команда “Фурія” Вінницького коледжу економіки та підприємництва та Вінницького інституту економіки Тернопільського національного економічного університету.

Серед старших студентських команд розігрувався Кубок Вінниці. За нього боролись дві команди Вінницького національного технічного університету “Специи” та “МИД”, команда Вінницького училища культури і мистецтв “Ниче Так”, команда Вінницького торгово-економічного інституту “Без Базара” та збірна студентів різних вузів з старшокласниками “Збірна молодих”.

КВН у Вінниці. Відлік курчат почався

Цього року перемогу святкували студенти училища культури і мистецтв. Крім кубку переможці та фіналісти отримали призи.

До завершення великого КВНівського сезону у Вінниці залишилась лише одна гра. Це фінал чемпіонату міста на призи міського голови. Ця гра відбудеться 1 грудня і у ній візьмуть участь команди “ВИНС” (ВНТУ), “”Проспект Юности” (Вінницький технічний коледж), “Яблука” (збірна аграрноного і торгового), “Наша Тирь” (медуніверситет) та тогорічні чемпіони гості з міста Хмельницький “Ми из 90-х”. Гра обіцяє інтригу та принципову боротьбу у кожному з п\'яти конкурсів. Тому з задоволенням пропонуємо відвідати її. І хай вам пощастить з квитком на головний фінал КВН Вінниці!.



Переглядів: 3390
Поширень: 0