21 грудня у Будинку офіцерів вдруге пройшов Фестиваль творчості та таланту «Крок до мрії» за підтримки управління у справах сім’ї та молоді ОДА, Вінницької міської ради. Організатором фестивалю традиційно є громадська організація “Розвиток.Розвиток”. Восьмигодинний творчий марафон об’єднав 1000 учасників, три тисячі глядачів і шанувальників та солідну групу підтримки, ставши справжнім родинним святом.

Цей фестиваль справді є унікальним для Вінниччини. Адже на одній сцені діти та молодь демонстрували свої таланти у трьох номінаціях: вокал, хореографія та оригінальний жанр та майже в п’ятнадцяти стилях та жанрах, серед яких show-belly dance, fusion, модерн, контемпорарі, народний та естрадний спів, комедійно-пародійне шоу, гімнастичне шоу, акробатичне та силове шоу.Усі учасники фестивалю отримали пам’ятні подарунки, дипломи та кубки - розповіла директор фестивалю Ірина Борзова.

З метою підтримки талановитих дітей Громадська організація «Розвиток.Розвиток» створила можливість для участі у фестивалі усіх бажаючих. Діти з малозабезпечених багатодітних сімей, діти-сиріт взяли участь у фестивалі безкоштовно. Цей конкурс неупереджено та професійно оцінювали: Заслужений артист України Станіслав Городинський; співак Генадій Білявський; співачка, фолькльористка, викладач Вінницького училища культури і мистецтв ім.М.Леонтовича Ніна Джус; співачка та композитор Оксана Славна; соліст обласної філармонії Володимир Полторацький; головний спеціаліст управління культури і туризму обласної державної адміністрації, хореограф Ольга Дернова; заслужений артист України, керівник академічного ансамблю пісні і танцю "Поділля" обласної філармонії Анатолій Кондюк; заслужена артистка України викладач Вінницького училища культури і мистецтв ім. М.Леонтовича Людмила Кондюк; завідуючий відділення хореографії Вінницької школи мистецтв Віктор Марценюк; завідуючий відділення хореографії Вінницького училища культури і мистецтв ім. М.Леонтовича Денис Кулик. Жюрі було нелегко, адже виступи учасників дивували своєю майстерністю усіх глядачів та гостей фестивалю.

У Вінниці вже вдруге пройшов фестиваль  "Крок до мрії"

Володарем гран-прі у номінації «Вокал» стала вокальна група народного художнього колективу ансамблю танцю “Радість” Вінницького міського палацу дітей та юнатства, яка  отримала винагороду у сумі 1000 гривень, кубок та диплом.

Володарем гран-прі у номінації «Оригінальний жанр» стала циркова студія “Каскад“ які представили еквілібрістичний номер на моноциклах., та отримали винагороду у сумі 1000 гривень, кубок та диплом.

Володарем гран-прі у номінації «Хореографія» став данс-клуб “Болеро” з номером “невидимий звязок”, керівник Тетяна Клименко, які отримали винагороду у сумі 1000 гривень, кубок та диплом.

Я щаслива сьогодні, що в таких нелегких умовах - ми все ж таки змогли подарувати дітям свято та посмішку на їх обличчях. Адже участь у фестивалі – це крок до їх мрії. Завжди з вами – Ваша громадська організація «Розвиток.Розвиток» - керівник організації Ірина Борзова.



Переглядів: 5880
Поширень: 0