Коротким, але надзвичайно емоційно насиченим, вийшов для слухачів концерт TanyaTanya. Тендітна та сильна, меланхолійна та імпульсивна, безстрашна й прекрасна дівчина презентувала вінничанам свою творчість, де кожна пісня – міні-спектакль однієї акторки.

У неї два творчих образи: більш драйвовий в Dakh Daughters та ліричний в TanyaTanya. Але весь час її музика лине від серця, бо інакше вона просто не вміє: «Для мене велике щастя займатися улюбленою справою, та ще й якщо вона має кілька різних іпостасей».

Трепетна та бунтівна TanyaTanya

Трепетна та бунтівна TanyaTanya

Навіть у дівочій інтимній пронизливій ліриці у TanyaTanya присутній революційний настрій («Russian boy, тебе пора домой»). Вона природна і справжня, вона відкриває своє серце настіж («Заходи, Господи!») і не боїться цього. Для вінничан Таня також виконала повстанську «Лента за лентою» та побажала всім українцям вистояти у боротьбі, яка неодмінно завершиться нашою перемогою.

Трепетна та бунтівна TanyaTanyaТрепетна та бунтівна TanyaTanya

Трепетна та бунтівна TanyaTanya

Виявилось також, що у Вінниці Таня вже бувала, але з концертом вперше. А ще вона вважає, що зараз українцям потрібна музика яка підтримує та надихає. «У нас стільки важких втрат, а це ж цвіт нації. Кожен з загиблих – це втрата для нас усіх, адже ці хлопці захищають нас. Тому зараз є місце драматичним та ліричним тужливим пісням. Але потрібно зібратися та дати драйву, адже всі ми змучилися плакати постійно. Хочеться співати патріотичних пісень, які б підтримували наш дух. Головне, щоб музика справді апелювала до сердець слухачів».

Трепетна та бунтівна TanyaTanyaТрепетна та бунтівна TanyaTanya

Наостанок TanyaTanya подарувала вінничанам пісню часів Майдану «Зозуля» і ще один сюрприз – ескіз пісні на вірші Юрія Іздрика, з їх нещодавно започаткованого спільного проекту.

А справжній запал та драйв від Тані Гаврилюк та ще шістьох непересічних дівчат чекає на всіх нас 15 лютого – фрік-кабаре Dakh Daughters вперше зі своїм унікальним театральним перформансом завітає до нашого міста.



Переглядів: 4935
Поширень: 0