Назва говорить сама за себе – 9 хлопців та одна дівчина презентують свою авторську програму. Весь концерт – мікс багатоголосного акапельного співу та інструментального саунду.

Учасники: вокальний колектив ConCord, співачка Світлана Рихлюк, інструментальний бенд.

Виконуватимуть переважно власні твори, декілька незвичних кавер версій світових хітів, які стануть справжнім сюрпризом.

15 березня, 18:00 у концертній залі Вінницької обласної філармонії пройде концерт під назвою «Men & Woman»

ConCord - це чоловічий acapella-band, колекція голосів якого - від оксамитового баса-баритона до гіпнотичного найвищими нотами контратенора - дозволяє йому співати практично будь-яку музику.

Отримавши потрійне «так!» від вимогливого журі «Україна має талант», хлопці прорвалися до півфіналу телешоу і підкорили глядачів божевільним драйвом, красою голосів і бездоганним ансамблем.

Концерти ConCord\'a - це тепла атмосфера музики голосів.

Більше про гурт

 

Музика: тут

Світлана Рихлюк – співачка та композитор, режисер-постановник великих масових проектів – останній Фестиваль Св.Миколая (Київ), головна ялинка України на Софійській площі. Солістка оркестру «ВінБенд». У Світлани напрочуд кришталево чисте та неповторно легке сопрано. Досконале володіння вокальними техніками дозволяє їй співати у будь-яких жанрах музики, роблячи концертну програму різноманітною.

Інструментальний бенд у складі: Дмитр Чекмарьов (рояль, клавіші), який працює з безліччю зірок української естради, Володимир Шариков (гітара) тісно співпрацює з Олександром Пономарьовим та молодими зірками, Дмитро Бем (бас гітара) та Андрій Гриценко (ударні) – учасники гурту Beathoven, який відомий участю у шоу «Голос Країни» на протязі 3-х сезонів та «Хочу к Меладзе».

Телефон для довідок та бронювання білетів 067 283 26 98

Вартість квитків 50, 80, 100, 150 грн.



Переглядів: 3712
Поширень: 0