5-8 лютого в місті Києві відбувся міжнародний фестиваль «Підкори сцену». В рамках фестивалю пройшли конкурси вокалістів, театрів мод, інструменталістів та хореографічних колективів.

Географія учасників конкурсу була дуже широка.

Окрім представників усіх регіонів України (були колективи з Києва, Донецька, Дніпродзержинська, Луганська, Харкова та багатьох інших міст) в конкурсі взяли участь колективи з Грузії, Білорусі, Польщі, Румунії, Киргизстану, Угорщини.

Вінницький ансамбль «Фуете» - володар двох Гран-Прі фестивалю «Підкори сцену»Вінницький ансамбль «Фуете» - володар двох Гран-Прі фестивалю «Підкори сцену»

Вінницю в хореографічному жанрі представляв єдиний в області ансамбль класичного танцю «Фуете», який працює на базі Вінницького міського Палацу дітей та юнацтва імені Лялі Ратушної. Колектив приготував кілька номерів у виконанні ансамблю і солісток.

Вінницький ансамбль «Фуете» - володар двох Гран-Прі фестивалю «Підкори сцену»Вінницький ансамбль «Фуете» - володар двох Гран-Прі фестивалю «Підкори сцену» 

Всього в конкурсі брали участь 500 колективів. Тим приємніше було отримати заслужені нагороди:

  • Медалі та дипломи отримали солістки Яремчук Даша і Гордійчук Поліна.
  • Лауреати другої премії - молодша група ансамблю «Фуете», дебютанти на великій сцені.
  • Лауреат другої премії, солістка Мороз Вікторія.
  • Лауреат першої премії і володар Гран-Прі конкурсу - старша група ансамблю.
  • Лауреат першої премії і володар Гран-Прі конкурсу, солістка Заєць Настя.

Вінницький ансамбль «Фуете» - володар двох Гран-Прі фестивалю «Підкори сцену»

До яскравих кубків та дипломів переможців ансамбль отримав приємні подарунки та сертифікат на 2000 гривень від туристичної компанії Tui-тур.



Переглядів: 4636
Поширень: 0