Лише раз на рік, музику можна не лише почути, але й побачити! Цикл музичних концертів пройде під гаслом «Слухай українське». Організатори Форуму вирішили приєднатися до благодійної акції: «Митці країни – за вільну Україну». Частина коштів, що будуть зібрані під час проведення концертів, підуть на підтримку вінницьких батальйонів в зоні АТО. Форум відбувається за підтримки в. о. міського голови, секретаря міської ради Сергія Моргунова.

Організаторами цьогорічного проекту, автором якого є Благодійний Фонд сприяння розвитку талантів Поділля, виступили Департамент культури ВМР, Вінницька обласна філармонія, Центр концертних і фестивальних програм та школи естетичного виховання міста Вінниці спільно із БФ Сприяння розвитку талантів Поділля та Фонду «Подільська громада».

В період з 19 лютого до 11 березня у Вінницькій обласній філармонії та дитячих школах мистецтв міста проходитимуть різнобарвні концерти, колір яких повністю залежить від музичного напрямку та змісту. Музика відображає історичний зміст сьогодення, тому домінуючою музичною барвою буде патріотичний жовто-блакитний колір, а музичний матеріал, що буде презентований під час проведення Форуму має патріотичний характер та презентує творчість наших сучасників.

Організатори не забули також і про традиційні кольори: Зеленою фарбою буде розмальована музика у виконанні Лауреата міжнародних конкурсів Гергія Кожухара, вишуканість срібла відлунюватиме у концертному варіанті твору В. А. Моцарта «Весілля Фігаро» у виконанні Академічного камерного оркестру Harmonia Nobile та солістів Івано-Франківської обласної філармонії. Не залишить байдужими екстравагантна червона фарба музичного перфоменсу виконавців з ДМШ№1 та «золото джазових імпровізацій» оркестру «ВінБенд»!

Сім днів гарної музики пропонує форум молодої музики «Барви музики ХХ сторіччя. Авангард. Класика. Джаз»

За традицією форум відкриється концертом духовної музики,  у виконанні Академічного муніципального хору «Вінниця» під орудою Народного артиста України, почесного громадянина міста Вінниці, професора Віталія Газінського. 19 лютого, в концертній програмі, яка має білий колір, колір очищення душі і надії,  пролунають твори нашого відомого земляка Миколи Леонтовича та сучасних українських композиторів, в тому числі і прем’єра твору вінницького композитора Геннадія Білявського «Лелека».

Приєднуйтесь до різнобарвних концертів Форуму молодої музики «Барви музики 20 сторіччя. Авангард. Класика. Джаз» заради гарної музики та підтримки Вінницьких гарнізонів.

 Довідки за телефонами: 660691, 595053.



Переглядів: 4168
Поширень: 0