Чимало закоханих пар та прихильників якісної української музики завітали на святковий концерт солодкоголосого львів’янина. Володар титулу «Голос країни» привіз не лише свою над-романтичну програму «Тільки ти моя», але й безліч пісенних сюрпризів.

Однією з перших несподіванок стала пропозиція послухати улюблених колядок під гітару від Павла Табакова та його команди. За українською традицією, колядувати можна аж до Стрітення 15 лютого, тож в останній вечір зимових свят як було не заспівати!

У талановитому виконанні цілого акустичного квінтету на чолі з власне Табаковим, звучали класичні українські та англомовні новорічні пісні, і звучали пречудово.

У День Святого Валентина Павло Табаков співав вінничанам про коханняУ День Святого Валентина Павло Табаков співав вінничанам про кохання

У День Святого Валентина Павло Табаков співав вінничанам про коханняУ День Святого Валентина Павло Табаков співав вінничанам про кохання

Ну а щоб поспівати усім залом Пало Табаков спустився до слухачів і запропонував всім згадати улюблені пісні неперевершеного Володимира Івасюка. А коли наспівалися досхочу усі, настав час для сюрпризу очікуваного: на сцену вийшов вінницький співак, друг, а в минулому суперник Павла у проекті «Голос країни» – Олександр Онофрійчук. Цей голосистий дует вразив виконанням оригінального попурі на теми улюблених пісень гурту Queen, який обожнюють обидва співаки. Рок-частина концерту вийшла потужною та драйвовою, дякуючи голосам та харизмі обох виконавців. До речі, в цей час у залі знаходився ще один переможець «Голосу країни», друг Павла Табакова, Іван Ганзера, який прийшов на концерт із сім’єю – дружиною та дочкою.

У День Святого Валентина Павло Табаков співав вінничанам про кохання

Не міг не згадати Павло ще одного свого доброго друга, який вже пішов від нас – Андрія Кузьменка. «Останній раз я бачив Кузьму веселого, життєрадісного, геніально простого саме у Вінниці!» - зізнався співак. «Ми робили благодійний концерт разом із ним та Вітею Бронюком… Але так сталось, що небо забрало його так рано від нас…» - додав Табаков. Світлій пам’яті Кузьми Скрябіна виконавець присвятив його пісню «Падай», яку виконав з особливим ліризмом. Глядачі у залі слухали цю присвяту стоячи і ледь стримували сльози…

У День Святого Валентина Павло Табаков співав вінничанам про кохання

Павлу Табакову вручили у Вінниці подяку за участь у тій благодійній акції, в якій він брав участь разом із Скрябіним та ТІКом у червні 2013-го. Завдяки зусиллям співаків та інших меценатів було облаштовано спеціальний ліфт для дітей з обмеженими можливостями та кімнату релаксації у вінницькій школі-гімназії № 6.

Завершувався ж концерт піснями про всепереможне почуття кохання. Свій коронний хіт «Тільки ти моя» Павло приберіг на останок концерту і розчулені слухачі підспівували та світили ліхтариками мобільних телефонів, що створило особливу атмосферу.

У День Святого Валентина Павло Табаков співав вінничанам про кохання

Довго не хотіли відпускати вінницькі прихильники львівського співака. Він роздавав автографи та щиро спілкувався з усіма бажаючими. Вінничани дякували надзвичайно інтелігентному та привітному співакові за світлий концерт.

Фото: Максим Кушка



Переглядів: 4857
Поширень: 0