15 березня у філармонії захопливу концертну програму презентують вінницька співачка Світлана Рихлюк у супроводі інструментального колективу та київський гурт «ConCord». На слухачів чекає неймовірний мікс багатоголосого акапельного співу та інструментального саунду.

Назва програми – «Men & Woman» – говорить сама за себе: 9 хлопців та одна дівчина презентують оригінальну програму. В цей вечір прозвучать переважно авторські твори музикантів та декілька незвичних кавер-версій світових хітів, які стануть справжнім сюрпризом.

Світлана Рихлюк – співачка та композитор, солістка оркестру «ВінБенд». У Світлани напрочуд кришталево-чисте та неповторно-легке сопрано. Досконале володіння вокальними техніками дозволяє їй співати у будь-яких жанрах, роблячи концертну програму різноманітною.

Голосисті чоловіки та чарівна Світлана Рихлюк запрошують у неділю на приємний музичний вечір

У цієї вінничанки цікавий шлях на сцену. Співати вона прагнула з дитинства, але це бажання ніяк не заохочувалось. «Мене навіть вигнали з музичної школи, вважали безперспективною. Лише через два роки я пішла у школу мистецтв і лише тому, що туди віддали сестру. Але саме тоді, коли мені вже було 11 років, я почала співати і в мене, нарешті, повірили. Тож співати я почала доволі пізно, потім ще навчалась вокалу в студії Марини Мальцевої», – розповідає про себе Світлана. Вона закінчила свого часу вінницьку фізико-математичну гімназію та Вінницький національний технічний університет і лише тоді поїхала за своєю мрією в Київ. Світлана отримала освіту режисера-сценариста і одразу почала працювати за спеціальністю. Зараз вона режисер-постановник великих масових проектів, зокрема останнього Фестивалю Св. Миколая (Київ), головної ялинки України на Софійській площі. «Мені вдається вдало міксувати режисерську роботу та спів, тому що подобається бути як на сцені, так і біля неї. Я обожнюю відкривати нові таланти, допомагати їм розкритись» – розповідає співачка.

Колись от так, під час одного з концертів, Світлана познайомилась з київським колективом «ConCord». Вони продемонстрували одне одному свій пісенний матеріал і стали працювати разом. «ConCord» – чоловічий acapella-band, колекція голосів якого – від оксамитового баса-баритона до гіпнотичного з найвищими нотами контратенора – дозволяє йому співати практично будь-яку музику. Свого часу отримавши потрійне «так!» від вимогливого журі «Україна має талант», хлопці прорвалися до півфіналу телешоу і підкорили глядачів божевільним драйвом, красою голосів і бездоганним ансамблем.

Голосисті чоловіки та чарівна Світлана Рихлюк запрошують у неділю на приємний музичний вечір

Також на сцені вінницької філармонії буде інструментальний бенд у складі: Дмитра Чекмарьова (рояль, клавіші), Володимира Шарикова (гітара), Дмитра Бема (бас-гітара) та Андрія Гриценко (ударні). Все це відомі музиканти, що співпрацюють з безліччю зірок української естради. Світлана Рихлюк співає з цими віртуозами вже давно.

«Цей концерт відбудеться у форматі джему, креативної імпровізації, живого спілкування з публікою. Всі музиканти весь вечір перебуватимуть на сцені. Ми виконуватимемо і соло, і дуети, і спільні речі, буде як акапельний спів, так і акустичні номери», – розповідає Світлана Рихлюк.

Голосисті чоловіки та чарівна Світлана Рихлюк запрошують у неділю на приємний музичний вечір

Отже, нас очікує справжня цікава музична історія, яку розповідатимуть талановиті музиканти. Настрій у музичної програми «Men & Woman» легкий та позитивний: «Ми виходимо на сцену з приємною музикою, щоб в цей складний час принести розслаблення змученим душам слухачів», – говорить співачка.

Початок музичної програми «Men & Woman» в неділю о 18.00. Телефон для довідок та бронювання білетів 067 283 26 98. Вартість квитків 50, 80, 100, 150 грн.



Переглядів: 3950
Поширень: 0