Вже 24 квітня на вінничан знову чекає оксамитове багатоголосся від унікального секстету «Піккардійська терція». Володимир Якимець, Андрiй Капраль, Славко Нудик, Роман Турянин, Андрiй Шавала та Богдан Богач завітають до нашого міста з музичною програмою «На біс!».

Концерт відбудеться на сцені музично-драматичного театру ім. М. Садовського. Початок о 19.00. Вартість квитків від 100 до 300 гривень.

Минулого року виступи «Терції» викликали такий великий резонанс в Україні, що почути акапельний спів колективу вдалося далеко не всім охочим. Відтак, встигнувши підкорити Австрію, Німеччину, Польщу, Чехію, Канаду, «піккардійці» знову рушили у всеукраїнський тур. Немає в Україні куточка, у якому б не чекали і гаряче не приймали «піккардійців»!

«Піккардійська терція» виступить для вінничан «На біс!»

Концертна програма «На біс!» буде своєрідною пісенною мандрівкою усією 23-річною творчістю формації. Практично жоден концерт акапельного секстету не обходиться без хітів «Старенький трамвай», «Пустельник», «Спомин», «Берег ріки», «Нехай…». Ці пісні разом із «Терцією» меломани співають хором по всій Україні. Порадують співаки і піснями авторства легендарного Володимира Івасюка. Прозвучать також твори, які рідко можна почути від «піккардійців» на великій сцені: «Гуцулія. Тіні забутих предків», «Вперто іди», «Туман яром»… Готує гурт і композиції, які увійдуть у новий, п’ятнадцятий за ліком, альбом. Отже, на слухачів чекає чимало музичних сюрпризів!

«Одна з цілей наших концертів у такий неспокійний час – моральна підтримка українців, які зараз так багато роблять для України – для нашої армії, для біженців… – говорить художній керівник вокальної формації «Піккардійська Терція» Володимир Якимець. – На наших концертах завжди відчувається єдність українського народу, тож хочемо, щоб ті, хто приходитимуть на виступи «Терції», у зайвий раз зрозуміли: українці – єдині, і тільки разом ми – сила. Зараз кожен думаючий чоловік усе, що він уміє робити, спрямовує на захист нашої держави. Щодо нас, артистів, музикантів, то збереження культури – це теж захист України».

За понад 20 років стрімкої пісенної кар’єри цей чоловічий гурт по праву завоював звання «музичної легенди України», а його учасники стали визнаними «метрами акапельного співу». Тож, вишукано-мелодійна вокальна формація «Пікардійська терція» знову щиро запрошує вінницьку публіку на свій концерт. Не пропустіть справжньої музичної насолоди! Телефон для довідок 65 99 98.



Переглядів: 3011
Поширень: 0