29 березня о 14.30, в рамках Вінницьких днів моди, розпочнеться показ нової колекції від вінницької дизайнерки Людмили Квєтної. У колекції буде презентовано більше сорока одиниць одягу.

Ми завжди створюємо щось нове на основі накопиченого досвіду, отриманих емоцій, вражень, прослуханої музики, пережитих почуттів… Все це вигадливо перемішується у нашій свідомості і незбагненим чином народжує щось зовсім нове та цікаве.

Назва цієї колекції – «Трансформація спогадів». Свої спогади про далекі подорожі у екзотичні країни Людмила Квєтна перетворить на добірку одягу, просякнутого приємним сонячним настроєм.

Дизайнер Людмила Квєтна продемонструє весняно-літню колекцію «Трансформація спогадів»

Весняно-літня колекція витримана у спортивному, розслабленому стилі. В ній багато літніх сукенок, шортиків, комбінезонів з легких та комфортних бавовняних тканин, з шовку-мікадо та практичного неопрену. Чимало буде презентовано у колекції суконь та пальто сорочечного крою. Загалом, представлені як моделі для відпочинку, так і для роботи, коктейльні та вечірні варіанти вбрання. Всі кольори колекції світлі, легкі, спокійної гами.

Дизайнер Людмила Квєтна продемонструє весняно-літню колекцію «Трансформація спогадів»

Найбільшою родзинкою цієї колекції стане чимала кількість художнього розпису на тканині та вишивки, багато ручної роботи, що робить речі ексклюзивними. Основний мотив малюнків, якими оздоблені вироби – птахи.

Дизайнер Людмила Квєтна продемонструє весняно-літню колекцію «Трансформація спогадів»

На сукнях красуватимуться пташки екзотичні та більш звичні, казкові (як фенікс) та цілком реальні, в польоті та серед квітучих гілок дерев. Малюнки виконані на тканині у різній стилістиці – є фотографічні, є і іронічні. Загалом, колекція «Трансформація спогадів» обіцяє прихильникам дизайнерки та тим, хто цікавиться модою, чимало сюрпризів.



Переглядів: 4928
Поширень: 0