Ця видовищна подія викликала бурю емоцій та позитивних вражень як у глядачів, так і серед учасників карнавалу. Тому організатори заходів, приурочених до Дня міста, вирішили і цього року продовжити традицію святкового карнавалу.

12 вересня десятки тисяч вінничан зможуть стати учасниками та глядачами карнавалу, який відповідно до концепції святкування Дня міста, буде танцюючим. Для цього центральна вулиця міста, Соборна, на декілька годин перетвориться на пішохідну зону. Не буде жодних обмежень у вигляді турнікетів як на парадах. Таким чином у городян з’явиться можливість самим взяти участь у карнавалі та сфотографуватись. Такого різноманіття персонажів, яскравих костюмів, запальних танців та чудернацьких конструкцій, як планується цього року, - Вінниця ще не бачила.

Демонструватимуть своє мистецтво у карнавалі велика кількість творчих та танцювальних колективів, вуличних театрів, духових оркестрів. Кожен вінничанин може приєднатись до карнавалу - для цього необхідні лише гарний настрій та яскравий костюм. На вінничан та гостей міста буде сипатись дощ з серпантину та конфетті. Дійство супроводжуватимуть кольорові дими та карнавальні спецефекти.

Окрім іншого, у карнавалі будуть представлені найкращі танцювальні колективи Вінниці. В запальному танку вони закружать все місто. Цікавинкою карнавалу стануть і духові оркестри, які приїдуть у місто з різних куточків України.

Новинкою феєричної ходи буде шоу кабріолетів. Яскраві авто з відкритим верхом на думку організаторів, стануть першокласним «десертом» для глядачів карнавалу. А їхатимуть у авто знамениті вінничани та зіркові гості міста. Вже погодився взяти участь у карнавалі і танцентмейстер віденських балів в Україні, суддя суперпроекту «Танці з зірками» Григорій Чапкіс.

Цього року на вінничан чекає зустріч з казковими принцесами. Спеціально для вінницького карнавалу виготовлені величезні театральні об’єкти. На яскравих вершинах з висоти декількох метрів свої посмішки даруватимуть чарівні принцеси. До речі, кожна симпатична вінничанка може спробувати себе у ролі принцеси. Для цього потрібне лише бажання. Тож поспішайте взяти участь у конкурсі і стати принцесою вінницького карнавалу. Заявки приймаються до 5 вересня. Телефон для довідок – 59-52-83.


Переглядів: 3288
Поширень: 0