Вона стане продовженням танцювальної тематики святкового карнавалу та денних програм і майстер-класів від відомих хореографів.


Вечірня програма буде складатися з трьох частин. Розпочнеться вона постановкою від найвідоміших танцюристів України. Свої стильні виступи презентують представники Української Федерації акробатичного рок-н-ролу, бугі-вугі і лінді-хопу. Феєрія буде супроводжуватися вишуканими костюмами та сценічними ефектами. Потім естафету підхоплять представники однієї з найпопулярніших танцювальних шкіл України - театру танцю Олександра Бобика «Myway».

Ведуча шоу-програми Лілія РебрикПродовженням програми стане двогодинна феєрична програма від фіналістів телевізійного проекту «Танцюють всі!», одного з найпопулярніших в Україні. Його номери ставили хореографи зі світовими іменами, які працювали з Мадонною, Кайлі Міноуг, Селін Діон та Брітні Спірс. За оцінками фахівців - це шоу сучасного танцю за рівнем та якістю якого Україна до цього часу ще не бачила. Видовище спроможне зібрати разом глядачів віком від 14 до 60 років. У програмі будуть представлені такі танцювальні стилі як свінг, танго, хіп-хоп, джаз, бродвей, естрадний танець, фольк, квік-степ, пасадобль. Ведучою шоу-програми буде Лілія Ребрик. Фінальне шоу представляє собою підбір найкращих танцювальних номерів, що демонструвались протягом року на всеукраїнських телеканалах України. Спеціально для номерів було пошито близько 150 дороговартісних костюмів.

Завершатиме вечірню програму відома співачка Ольга Горбачова та гурт «Арктика». Вони подарують жителям та гостям міста свої найкращі пісні, під які, після майстер-класів від Владислава Ями та Григорія Чапкіса, усі бажаючі зможуть продемонструвати свої танцювальні здібності. «Вінниця має досить високий танцювальний потенціал, - каже начальник відділу у справах сім\'ї , молоді та туризму Руслан Анфілов, - тому дуже хочеться, щоб вінничани були не просто глядачами, але й танцювали на площі разом із зірковими гостями подільської столиці».

Ольга Горбачова та гурт «Арктика» завершатимуть вечірню програму святкування дня міста Вінниця

На площі Стуса буде встановлено величезний екран, щоб вінничани та гості міста змогли детально побачити шоу з усіх точок майдану. Супроводжуватимуть його потужний звук та піротехнічні засоби. А завершиться вечірня програма музичним феєрверком, котрий у Вінниці відбудеться вперше. Спеціально для нього розроблена музична підбірка класичної музики, обробленої на сучасний манер.


Переглядів: 8000
Поширень: 0