танцюю для тебе - третій сезон

Головна особливість цього сезону в тому, що партнерами "зірок" стануть абсолютно нові танцюристи, відібрані влітку на відкритому кастингу. Улюблені глядачами Олена Шоптенко, Сергій Костецкий і Дмитро Дікусар, як справжні профі танцювальних проектів "1+1", стануть наставниками-хореографами пар. Кожен з них опікає три пари, тобто між ними так само буде професійне протистояння. Саме тому третій сезон "Танцюю для тебе" називається "Битва хореографів".

Танцюю для тебе 3

Головний хореограф проекту - Ольга Семешкіна. Ведучі – Юрій Горбунов та Інна Цимбалюк.

Отже, хто ж готовий присвятити себе танцювальній майстерності заради мрії талановитої дитини? На паркет вийдуть: актор Олександр Нікітін, телеведуча Лідія Таран, співачка Анастасія Приходько, лідер гурту "Друга ріка" Валерій Харчишин, фронтмен гурту "ТНМК" Олег Михайлюта (Фагот), олімпійська чемпіонка з художньої гімнастики Ганна Безсонова, чемпіон України і Європи з фігурного катання Руслан Гончаров, олімпійська чемпіонка з семиборства Наталія Добринська та юна співачка Аліна Гросу.

Олександр Нікітін зізнається, що танцювати не уміє, але готовий ризикнути. Актор, що вже засвітився в серіалах "Новий російський романс", "Колишня", "Солдати-15", зараз знімається у проекті каналу "1+1" - 100-серійній теленовелі «Тільки кохання», де грає головного героя – архітектора Дениса Нефьодова.

"24 години в добі вже не вистачає, - зізнається Олександр. - Паралельно зі зйомками в серіалі доводиться освоювати ази танців на тренуваннях у репетиційній залі. Добре, хоч танцклас і знімальний павільйон серіалу знаходяться на одній території – на кіностудії Довженка. Оскільки я немалого зросту, одразу попросив організаторів підібрати мені відповідну партнерку".

Танці для Лідії Таран - таємниця за сімома печатками. За словами ведучої "Сніданку з 1+1" та ігрового шоу "Я люблю Україну", яке незабаром теж з\'явиться в ефірі "1+1", до початку репетицій вона не знала ні що таке перша позиція, ні друга, ні, тим більше, третя.

"Одним з головних агітаторів за те, щоб я взяла участь в проекті "Танцюю для тебе", стала моя кума і напарниця по "Сніданку" Марічка Падалко. Вона розповіла мені всі плюси подібного кроку. Згадувала про те, який незабутній досвід вона отримала на проекті, і яким чудовим був цей період. Це мене переконало. Свого часу я з чоловіком приходила підтримати Марічку на ефірі, тепер ми поміняємося ролями".

Підопічна Костянтина Меладзе Настя Приходько, що заявила про себе цього року на "Євробаченні", зізналася, що їй дуже подобається проект "Танцюю для тебе". Мало того, співачка відстежувала події другого сезону і дуже переживала за вибуваючі пари. Як виявилось, тема допомоги дітям для Насті не нова – вона часто відвідує дитячі будинки і завжди привозить їхнім вихованцям багато іграшок.

"На час участі в проекті я не покину професійної діяльності, - каже Настя. – Але моя команда трохи скоротить кількість концертів, щоби мені не довелося пропускати прямі ефіри".

Про можливу участь Валерія Харчишина йшлося ще перед стартом другого сезону "Танцюю для тебе", проте тоді музикант не зміг зробити перерву у своїй роботі. А потім потрапив в аварію. За словами лідера гурту "Друга ріка", з танцями він – на "ви".

"Мої активні рухи на сцені складно назвати танцями. Я навіть на дискотеку не ходив за часів своєї юності, а сидів удома і грав на трубі. Зараз я якоюсь мірою вирішив себе випробувати. Моя участь в проекті - це виклик самому собі".

Вихід на паркет фронтмена гурту "ТНМК" Фагота стане, в першу чергу, сюрпризом для шанувальників. Та що казати - навіть члени групи не могли повірити, що це відбувається насправді.

"Для мене танці – абсолютно нове явище у житті. Перемогла ідея проекту "Танцюю для тебе" – танцювати заради мрії дитини. Заради цього я згоден навіть навчитися танцювати! Щоправда, через щільний гастрольний графік мені доведеться репетирувати під час поїздок. Але, по-моєму, тут я не перший".

Абсолютна чемпіонка світу 2007 років з художньої гімнастики Ганна Безсонова давно хотіла взяти участь у танцювальних проектах "1+1". Але вона перш за все – спортсменка, тому підготовка до виступів на килимі займала весь вільний час. Після перемоги на Кубку світу в серпні цього року, Ганна вирішила, що тепер можна і затанцювати.

"Мій плюс - гарна фізична підготовка, але все одно в гімнастиці - інше відчуття ритму, інша пластика. Тому на репетиціях я зараз викладаюся на повну силу, не менше, ніж інші".

Бронзовий призер зимової Олімпіади в Турині і бронзовий призер Чемпіонату світу 2005 років з фігурного катання Руслан Гончаров уперше виступатиме як непрофесіонал.

"У мене був досвід участі в "Танцях на льоду", але там я відчував себе упевнено, оскільки на льоду я – все свідоме життя. А тут мені доведеться змінити ковзани на взуття. Та ще і на підборах! Але я налаштований серйозно репетирувати і вигравати".

Наталя Добринська в проекті Танцюю для тебе

Чемпіонка Олімпійських ігор в Пекіні з семиборства Наталія Добринська, як виявилось, завжди мріяла танцювати. Єдиний танцювальний досвід, який у неї був, – три уроки сальси. "Це було одне з моїх заповітних бажань, на яке ніколи не вистачало часу, – зізнається Наталія. - Легка атлетика дається нелегко і, як і будь-який спорт, забирає весь вільний час. А танці – це такі чари, де можна передати всі емоції і почуття. Дуже хочу навчитися танцювати сальсу, танго і вальс. Та хоч би, просто навчитися красиво рухатися!"

Найбільш юну учасницю третього сезону "Танцюю для тебе" - співачку Аліну Гросу - зовсім не лякає те, що вона змагатиметься з дорослішими зірками.

"Я на сцені з трьох років, так що танцювальних навантажень не боюся, - сміливо заявляє Аліна. - Мені приємно, що мої "суперники" на паркеті старші за мене. Це означає, що мене прирівнюють до дорослих артистів, ставлять на одну планку з ними. А від цього азарт лише розпалюється. До того ж, змагатися з дорослішими конкурентами мені доводиться завжди, адже майже всі артисти українського шоу-бізнесу старші за мене".


Переглядів: 11689
Поширень: 0