В обідню пору центральна вулиця обласного центру була заповнена городянами. Люди усміхалися, вітали один одного, обмінювалися вітаннями. Гарний настрій, позитивна енергетика обійняли залиту сонцем і зігріту теплом Вінницю.

Парад оркестрів МВС у Вінниці

Святкову карнавальну колону, яка рушила центром міста, очолили юні барабанщиці з одеського хореографічного колективу «Студія-117», який функціонує при ГУМВС в Одеській області, відомі своїми оригінальними виступами в телевізійному проекті «Україна має таланти». Під запальний барабанний бій артисток у яскравих костюмах в жовто-блакитній кольоровій гамі по вулиці Соборній під оплески вінничан та спалахи фотокамер пройшли учасники святкового шоу у карнавальних костюмах. У карнавальній ході взяли участь і близько десятка духових оркестрів, які влаштували для вінничан справжній парад.

Парад оркестрів МВС у Вінниці

Поміж них до Вінниці приїхали п’ять оркестрових колективів органів внутрішніх справ з м. Києва, Київської, Івано-Франківської областей, м. Одеси а також оркестр Київського національного університету внутрішніх справ. Такий музичний подарунок для Вінниці був ініційований Міністром внутрішніх справ України.

Після карнавалу одночасно в різних куточках центральної частини Вінниці багаточисленні глядачі мали змогу насолоджуватися чудовим мистецтвом артистів в погонах, які протягом години давали концерт.

Парад оркестрів МВС у Вінниці

В представлених до уваги учасників свята концертних програмах були твори класиків та композиторів сучасності, різноманітна фольклорна та танцювальна музика.

Їх виступи вирізнялися високим виконавським рівнем, різноманітним репертуаром та яскравою жанровою палітрою.

Парад оркестрів МВС у Вінниці

Багаточисельну аудиторію зібрав просто неба оркестр ГУМВС в Київській області, художній керівник та диригент якого заслужений діяч мистецтв полковник міліції Віктор Гумененко. Нікого не залишило байдужим його віртуозне виконання нестаріючого вальсу Блантера «В городском саду играет». Порадувала вінничан своїм майстерним виконанням українських пісень солістка оркестру заслужена артистка України Надія Добридень. Шквал оплесків отримали і музична композиція у виконанні оркестру на тему українських танцювальних мелодій «Українські візерунки», соло на флейті «Ватра» у виконанні заслуженого артиста України Анатолія Чигира.

Парад оркестрів МВС у Вінниці

Джазові композиції, народні мелодії, польки, вальси прозвучали для городян, які зібралися біля приміщення центральної міської бібліотеки послухати оркестр ГУМВС у м. Києві, під керівництвом Володимира Абрамова.

У центральному парку відпочинку біля Літнього театру радували городян своїм виступом оркестранти з Київського національного університету внутрішніх справ.

Віртуозність виконання музичних творів талановитих артистів, позитивна енергетика і гарантований гарний настрій стали неперевершеним подарунком для вінничан на день народження міста.


Переглядів: 6489
Поширень: 0