Книгарня «Є» запрошує на зустріч з учасницями «Львівського жіночого літературного клубу» Дарою Корній, Наталкою Гурницькою Нікою Нікалео, Тетяною Белімововю та Іриною Хомин, яка відбудеться 29 травня.

Початок – о 18:00

Вони мають багатотисячну армію прихильних читачів, їхні романи здобувають нагороди та обговорюються критиками, їхні книжки дарують людям неповторні емоції, світло та надію.

Львівський жіночий літературний клуб створено 2013 року. До його складу увійшли письменниці Галина Вдовиченко, Дара Корній, Ніка Нікалео, Наталка Гурницька, Анна Хома, Леся Олендій, Лариса Ніцой, Ірина Хомин, Тетяна Белімова, Вікторія Гранецька та поетеса Любов Долик. Почесним членом Клубу є громадський діяч і благодійниця Наталія Кличко, дружина відомого спортсмена і політика Віталія Кличка.

Вінничан запрошують на презентацію «Львівського жіночого літературного клубу»

Літературний клуб займається поширенням та промоцією сучасної української літератури, її кращих зразків серед школярів та дорослих. Відбуваються презентації, зустрічі з читачами, публікуються рецензії та враження від книг, проводяться зйомки для телепередачі «Читай з Нікою Нікалео!».

З 2014 року засновано спеціальну літературну відзнаку від Ніки Нікалео та Львівського жіночого літературного клубу «За найкращий роман про кохання», що вручається щорічно в рамках Міжнародного літературного конкурсу «Коронація слова». Першим цю відзнаку отримав рукопис роману «Коли прокинешся» івано-франківської письменниці Ольги Деркачової, яка згодом теж увійшла до Клубу.

Адреса книгарні «Є»:

м. Вінниця, вул. Соборна, 89.

Вхід вільний.



Переглядів: 3452
Поширень: 0