У липні одна з найбільш яскравих і неординарних груп України - «НеАнгели» - буде святкувати 10-річчя з дня заснування. Унікальні голоси, краса і жіночність учасниць моментально підкорили країну. За 10 років група не розгубила свою популярністю і кожною новою піснею і яскравими кліпами тільки примножує і так численну армію своїх шанувальників.

На честь ювілею «НеАнгели» створили феєричну концертну програму «РОМАН TOUR», з якою відвідали безліч міст України і Білорусі. А вже скоро приїдуть і до своїх вінницьких шанувальників.

Великий сольний концерт групи «НеАнгели» у Вінниці пройде у вівторок, 9 червня, о 19.00 у Будинку офіцерів. Організатори гарантують усім присутнім морі задоволення і приємних сюрпризів!

Гурт «НеАнгели» 9 червня запрошує вінничан на великий сольний концерт!

У живому виконанні вінничани почують нові композиції, які увійдуть до альбому «Серце», презентація якого пройде в жовтні, а також всі улюблені хіти групи: «Юра, прости», «Ты меня зажег, boy», «Ты из тех самых», «Номер один», «Я знаю, это ты», «Шуры-муры», «I Need Your Love», «Красная шапочка», «Роман», «Отпусти», «Убей меня», «Только бы ты был», «Твоя», «Сирень», «По клеточкам», «Знаешь» і багато інших! Вечір буде повний проникливих текстів і вокалу, який торкається найпотаємніших куточків душі.

Гурт «НеАнгели» 9 червня запрошує вінничан на великий сольний концерт!

Окрім музики для шанувальників Віка і Слава приготували ряд сюрпризів, зокрема, зняли документальний фільм про життя групи. У короткометражки, які будуть демонструватися на великому екрані під час концерту, увійшли ексклюзивні кадри закулісного життя, репетицій, зйомок їх особистого життя. На концерті вінничани побачать кадри зі студії звукозапису, саундчеків, готелю і навіть квартир артисток, довідаються, як насправді виглядає зоряне життя зсередини, відчують всю закриту атмосферу закулісся. Також спеціально для цього проекту шанувальники і друзі групи розказали про своє знайомство із творчістю «НеАнгелів», що значить для них музика цих артистів, за що вони люблять Віку і Славу, адже співачки мають унікальні голоси: у Віки - контральт, у Слави - меццо-сопрано.

Публіка у «НеАнгелів» - дуже різна: чоловіків красуні давно підкорили своєю неймовірною жіночністю і сексуальністю, жінок - душевними піснями, у яких кожна дівчина знаходить себе, а дітей - відкритістю, адже на кожному концерті Віка і Слава обов\'язково запрошують на сцену всіх малят із зали, з якими разом співають, танцюють і обіймаються.

Гурт «НеАнгели» 9 червня запрошує вінничан на великий сольний концерт!

- Дитяча любов - найбільш щира, зворушлива й ніжна. Неможливо не зворушитися, коли малята звертають на тебе свою увагу. А вже квіти від маленьких джентльменів - кращого подарунка не придумаєш! - зізнаються співачки.

«НеАнгелів» не даремно називають групою, яка співає серцем! Цей унікальний дует по праву можна назвати поп-лідерами вітчизняного шоу-бізнесу. Їхні пісні не залишають лідируючі позиції чартів країни, а останні кліпи "Знаешь", "Роман", "По клеточкам" і "Твоя»  одержали більше 20 мільйонів переглядів в Youtube. Головним же доказом народної любові служить той факт, що хіти «НеАнгелів» є піснями, що найчастіше виконуються в караоке по всій країні. Крім того, Віка і Слава залишаються незмінними учасницями групи протягом 10 років, що нетипово для жіночих колективів. Незважаючи на амбіційність і харизму кожної з них, дівчата дотепер разом, адже їх поєднують високі речі, а саме - музика, бажання творити і співати серцем.

Гурт «НеАнгели» 9 червня запрошує вінничан на великий сольний концерт!

- Ми розкриваємо свої серця саме для ВАС! Обіцяємо вам повноцінне шоу з живими музикантами, УСІМА вашими улюбленими піснями, відеороликами про наше закулісне життя і купою інших сюрпризів! - обіцяють вінничанам «НеАнгели».

Насолодитися унікальними тембрами дуету «НеАнгели», безцінним живим виконанням, яскравим незабутнім шоу, запальними танцями й іншими сюрпризами, яких на концерті буде безліч, вінничани зможуть у вівторок, 9 червня, о 19.00 у Будинку офіцерів. Придбати квитки на концерт «Роман tour» «НеАнгелів» можна в касі Будинку офіцерів.

Гурт «НеАнгели» 9 червня запрошує вінничан на великий сольний концерт!

Безкоштовна доставка квитків за телефоном: (0432)57-55-55.

Організатори вінницького концерту - концертна агенція Олега Збаращука.

Фото з офіційного сайту і соцмереж групи «НеАнгели», сайту www.telegraf.in.ua



Переглядів: 3310
Поширень: 0