Щосуботи, з 6 червня по 29 серпня кожен вінничан зможе долучитися до інтерактивного проекту «Мистецькі вихідні». У його рамках на різних майданчиках міста відбуватимуться  яскраві та цікаві дійства, починаючи з  інтелектуальних, розважальних ігор, майстер-класів і закінчуючи концертними програмами. Взяти участь у «Мистецьких вихідних» можуть всі бажаючі.

У рамках проекту протягом літа щосуботи на визначених відкритих майданчиках (майдан Незалежності, у мікрорайонах Сабарів, Тяжилів та біля бібліотек-філій Вінницької  міської централізованої бібліотечної системи) відбуватимуться яскраві дійства. Протягом інтеркультурного літа у Вінниці пройдуть День бабусі та Дідуся, день літаків та корабликів. А 29 серпня на майдані Незалежності на мешканців міста чекає свято «День народження Вінницького смайлика» та закриття «Мистецького літа у Вінниці». 

«Завдяки стабільній роботі проекту «Мистецькі вихідні» за останні п’ять років, нам вдалось не лише надати поштовх розвитку креативного середовища нашого міста, сформувати творчі публічні простори та надати можливість мистецької самореалізації багатьох мешканців Вінниці, а й наповнити дозвілля вінничан змістом та різнобарвними подіями» - зазначила радник міського голови з питань культурної політики Ірина Френкель.

Організаторами проекту «Мистецькі вихідні» є департамент культури Вінницької міської ради та КП «Центр концертних та фестивальних програм».



Переглядів: 3420
Поширень: 0