Харизматичний телеведучий «Нового каналу», один з найвеселіших шоуменів країни Сергій Притула скоро приїде у Вінницю, аби потішити вінницьких шанувальників своїм «Вар’яти Шоу». Концерт пройде 25 червня о 19.00 в Будинку офіцерів. Вечір буде незабутнім, адже подарує дві години сміху, веселих мініатюр, музичних номерів, байок з життя і одкровень.

“Вар\'яти Шоу” - це перше українське гумористичне шоу, позбавлене російської мови та нецензурної лексики. За словами “вар\'ятів”, їхня команда – то веселі хлопаки, що зібралися разом на радість людям. На виступах гумористів практично відсутні жарти на політичну тематику та жарти «нижче пояса».

Цього року "Вар\'яти Шоу" виповнюється 5 років. З нагоди свого п\'ятиріччя гумористи організували масштабний тур. Ювілейні гастролі “вар\'яти” розпочали у Празі ще в середині квітня. Після вдалого старту за кордоном, гумористи вже кілька місяців курсують різними містами України. 

25 червня Сергій Притула привезе у Вінницю найкраще гумор-шоу країни «Вар’яти Шоу»!

- 28 травня "Вар\'яти Шоу" стукнуло 5 років. Святкували виступом у Тернополі. Переаншлаг. Ми не маємо телеверсії, у нас немає покровителів з когорти "властьімущіх". Ми просто 5 років просуваємо ідею україномовного гумору по всіх можливих і неможливих напрямках! Той факт, що ми існуємо вже 5 років, говорить тільки про те, що ми робимо свою роботу правильно, що наш гумор є конкурентноздатним і на нього є попит! - говорить ідейний натхненник і безпосередній учасник "Вар\'яти Шоу" Сергій Притула. - Сьогодні на сцені нас шестеро: 4 актори, гітарист і я у ролі конферансьє. 5 років тому нас було в 2 рази більше. Але життя - штука примхлива. Обставини беруть верх. Хтось йшов з шоу сам, когось я попросив. Проте хочу подякувати усім, хто був у "Вар\'ятах", незалежно від того, скільки часу провів на сцені пліч-о-пліч зі мною! Франківські "батяри", Костя "Кот" з Чернівців, Коля Кутуньйо з Ізяслава, Рома Гапачило зі Львова, Міша Муха і Юра Бадзян з Тернополя! Хлопці, ваш вклад у становлення і просування нашого шоу є неоціненним! Все те, що ми зараз пожинаємо у вигляді всеукраїнського туру, перспектив гастролей по Європі та Північній Америці - це наслідок вашої праці! Щиро дякую кожному з вас за день, рік, роки, проведені у "Вар\'яти-шоу"! А шанувальникам подяка за те, що в наш День Народження ми бачили переповнений зал-"тисячник" з доставними рядами і людьми в проходах. 

За роки існування "Вар\'яти Шоу" здобуло чимало шанувальників. Як каже сам Сергій Притула, якщо вперше на концерт людей заманює його ім’я, то потім вони приходять вже на всіх учасників. Адже кожен з "вар\'ят" - блискавичний актор-гуморист, який уміє розсмішити і підняти настрій будь-кому.

А ще їх відрізняє робота із залою. Команда гумористів на концертах постійно звертається до глядачів та й теми жартів близькі усім: етапи подружнього життя, збори дівчини перед виходом з дому, справжні чоловіки на полюванні і рибалці, відносини зятя з тещею, особливості роботи «Укрзалізниці» і податкової, яка горить, а народ святкує і несе м\'ясо, щоб відразу смажити шашлики, байка про «женщіну» в леопардовому вбранні, яка «берегів не бачить, не те що скляної стіни», відпочинок у Єгипті, де дорогою до пляжу можна багато раз почути "Слава Україні! - Героям слава!" та інше. А коли у 2013 році "Вар\'яти Шоу" давали концерт у Вінниці, вразили глядачів актуальними місцевими жартами. Хлопці активно жартували про вінницький ресторан “Європа”, центральний автовокзал, район Тяжилів і згадали тодішнього мера Володимира Гройсмана: «У нас в Львові такий же крутий мер, як і у вас. Ваш Гройсман, тільки у Львові».

 

- Ми не стільки позиціонуємо наше шоу як перше україномовне, як констатуємо це, - говорить Сергій Притула. - На сьогоднішній день з усього гумористичного контенту, який створюється здібними людьми, в Україні нічого подібного я не помічав. Можемо зараз заглибитися в історію всіляких там «гуморин», але всі вони були короткотривалими, тому не знайшли належного місця у людській пам’яті. Кажу це при всій повазі до людей, які колись займалися створенням українського гумору. Вдячний долі, яка зводила мене з такими метрами гумористичного жанру як Гриць Драпак, який безперечно є одним із носіїв класичного гумору. Він трансформував традиційні українські гуморески у stand-up (стендап – сольний гумористичний виступ перед живою аудиторією – ред.). Драпак не просто розповідає монологи, а спілкується зі слухачами. Своє «Вар’яти Шоу» ми робимо українською мовою вже протягом 5 років. Географія наших виступів розширюється, а аншлаги підтверджують, що ми на правильному шляху.

Нову програму "Вар\'яти Шоу", присвячену 5-річчю команди Сергія Притули, вінничани побачать у четвер, 25 червня, о 19.00 в Будинку офіцерів. Вартість квитків - від 49 до 500 гривень. Придбати квитки можна у касах Будинку офіцерів, Вінницького театру імені Садовського або скористатися унікальною послугою - замовити безкоштовну доставку за телефоном: (0432)57-55-55.

Організатор вінницького концерту "Вар\'яти Шоу" - концертна агенція «Вінниця Концерт».

25 червня Сергій Притула привезе у Вінницю найкраще гумор-шоу країни «Вар’яти Шоу»!

Для довідки:

«Вар’ят» - це слово галицького діалекту української мови і львівської ґвари, що означає «ненормальний, несамовитий, божевільний».

- «Вар’яти» - це просто слово, яке не має аналогів, його не перекладеш ні на російську, ні на англійську, воно несе в собі абсолютний позитив. Це щось таке: «еееееей!». Хлопці, задіяні в проекті, – натуральні “Вар’яти”, вони є такі самі в житті, як на сцені, - запевняє Сергій Притула.

25 червня Сергій Притула привезе у Вінницю найкраще гумор-шоу країни «Вар’яти Шоу»!

Фото з офіційних сторінок "Вар\'яти Шоу" та сайту telegraf.in.ua



Переглядів: 6914
Поширень: 0