Цієї суботи чимало вінничан долучилося до проекту «Мистецькі вихідні». На майдані Незалежності демонстрували свої таланти вихованці Центру розвитку дітей та юнацтва «ДивоСвіт». У бібліотеках-філіях дітлахи відзначали День бабусі, який вже традиційно проводять у Вінниці. Малята малювали колективний портрет своїх бабусь, змагалися за звання найкращого помічника та виготовляючи їм квіти у подарунок.

Протягом літа, щосуботи, вінничани можуть долучитися до проекту «Мистецькі вихідні». 13 червня у його рамках у місті відбулося багато різних конкурсів, ігор та розваг. Так, на майдані Незалежності у проекті «Музична акварель» юні віннчаини співали, танцювали та демонстрували інші таланти.

Як маленькі вінничани у суботу відзначили День бабусі

У бібліотеках-філіях Централізованої бібліотечної системи відзначали День бабусі. Тут діти читали вірші та гуморески, змагалися між собою за звання кращого помічника (діти засиляли нитку в голку, пришивали гудзики, складали список овочів для борщу, переносили воду в ложці тощо). А також колективно малювали портрет бабусі. Крім того, діти власноруч створили квіти в подарунок рідним бабусям.

Як маленькі вінничани у суботу відзначили День бабусі

Найактивніші учасники проекту цього літа отримують подарункові сертифікати від сімейного парку активного дозвілля «Дитяча планета» та ТРЦ «Мегамолл». Організатори проекту «Мистецькі вихідні», департамент культури Вінницької міської ради та Центр концертних та фестивальних програм, запрошують всіх вінничан цікаво та весело поводити літні канікули.

Як маленькі вінничани у суботу відзначили День бабусі

Довідка

Цієї суботи 20.06.2014р. «Мистецькі вихідні» знову чекають своїх учасників та відвідувачів:

  • На майдані Незалежності з проектом «Музична акварель» (початок о 18.00 год.);
  • У мікрорайоні Сабарів (біля КЗ «Вінницький міський клуб») з проектом «Арт-мозаїка» (початок о 18.00 год.);

А також на майданчиках біля:

  • Центральної міської бібліотеки,
  • Центральної дитячої бібліотеки,
  • бібліотек-філій №№ 1,2, 5, 6, 8, 11, 12, 13 (початок о 18.00 год.).



Переглядів: 3659
Поширень: 0