Нещодавно пройшов вже другий відбірковий тур конкурсу «Творча битва районів 2015», цього разу – у Сабарові. Журі обрало найталановитіших: Іванну Мамотюк, яка показала цирковий номер, вокаліста Ярослава Муратова, дует Анастасії Гаркуші та Максима Гуменюка. Саме вони захищатимуть честь свого мікрорайону у фіналі.

З початку літа у Вінниці стартував четвертий сезон конкурсу «Творча битва районів 2015». Перший відбірковий тур пройшов у Тяжилові. Другий – у Сабарові. Взагалі, це конкурс для тих, хто хоче продемонструвати свої таланти та довести, що Вінниця – місто обдарованих людей. Вишенька, Тяжилів, Сабарів, Замостя та Центр впродовж літа змагатимуться за звання найталановитішого мікрорайону нашого міста на приз виконуючого обов’язки міського голови Сергія Моргунова. Організаторами конкурсу є департамент культури Вінницької міської ради та КП «Центр концертних та фестивальних програм».

Визначено жителів Сабарова які представлятимуть свій мікрорайон у фіналі «Творчої битві районів 2015»

У Сабарові найталановитіших обирало журі, до якого входили: керівник студії східного танцю «Шахіна» хореограф-постановник Діана Подолянчук, лауреат Всеукраїнський конкурсів та фестивалів Ольга Печериця, керівник молодшої групи зразкового танцювального колективу «Молодість» Христина Зволейко.

Визначено жителів Сабарова які представлятимуть свій мікрорайон у фіналі «Творчої битві районів 2015»

У цьому мікрорайоні діє Сабарівський клуб, відомий своєю цирковою студією, яка існує вже понад п’ять років. Тому починали та закінчували конкурсний відбір цирковими номерами. Також було чимало вокалістів та танцюристів. До речі, один з танцювальних колективів отримав у подарунок сертифікат на безкоштовну поїздку по Україні від туристичної фірми «ACTIVтур». Кожний учасник конкурсу отримав солодкі подарунки від депутата Вінницької міської ради Володимира Васильєва, а також від постійних партнерів – ТРЦ «Мегамолл» та розважального центру сімейного відпочинку «Дитяча планета».

Визначено жителів Сабарова які представлятимуть свій мікрорайон у фіналі «Творчої битві районів 2015»

Фіналістами від мікрорайону Сабарів стали: володарка гран-прі фестивалю «Крок до мрії» Іванна Момотюк, яка показала цирковий номер, лауреат Всеукраїнських конкурсів вокаліст Ярослав Муратов та дует Анастасії Гаркуші та Максима Гуменюка. Саме вони представлятимуть Сабарів у фіналі загальноміського конкурсу «Творча Битва районів», де і відбудеться боротьба за головний приз цього літнього сезону.

Наступний відбір пройде в мікрорайоні Вишенька 4 липня о 18 годині на майданчику перед ТРЦ «Мегамолл». Поспішайте зареєструватися та довести, що саме ваш район найкращий! Детальніше про реєстрацію можна дізнатися за посиланням

Довідки за телефонами: 595-247, 097-28-20-737



Переглядів: 4083
Поширень: 0