Цими вихідними у Вінниці відбулися майстер-класи по малюванню, орігамі, плетінню бісером. Всі бажаючі могли насолодитися виступами музикантів на майдані Незалежності. Хлопчики та дівчатка брали участь у спортивних іграх та танцювальних конкурсах. Всі ці розваги відбулися у рамках проекту Мистецькі вихідні.

18 липня у рамках Мистецьких вихідних на майдані Незалежності відбувся Фестиваль вуличних музикантів. Тут виступали вінницький музичний гурт «Зореліт», вихованці вокально-хореографічної студії академічного ансамблю пісні і танцю «Поділля» Вінницької обласної філармонії та учні шкіл естетичного виховання.

У мікрорайоні Сабарів у суботу відбувся міні-проект «Арт-мозаїка». Для дітей провели гру «Стартінейджер», під час якої вони змагались у танцювальних батлах та інших конкурсах. Традиційно розважальну частину доповнили виступи вихованців Міського клубу.

У суботу юні вінничани змагалися у танцювальних батлах та виготовляли кольорову візитівку

Також усі бажаючі долучилися до майстер-класу по виготовленню кольорової візитівки.

У суботу юні вінничани змагалися у танцювальних батлах та виготовляли кольорову візитівку

Бібліотеки-філії міста провели для дітей велику кількість розваг в рамках проекту «Відпочиваємо дружно». Хлопчики та дівчатка брали участь у спортивних іграх, танцювальних конкурсах, різноманітних майстер-класах по малюванню, орігамі, плетінню бісером.

У суботу юні вінничани змагалися у танцювальних батлах та виготовляли кольорову візитівку

На всіх майданчиках проекту розігрувались призи та подарунки від партнерів проекту – ТРЦ «Мегамолл» та розважального комплексу «Дитяча планета».

Цієї суботи 25 липня «Мистецькі вихідні» знову чекатимуть своїх учасників та відвідувачів. На майдані Незалежності з 18 години стартує фестиваль вуличних музикантів. О цій же годині біля бібліотеки-філії №7 (мікрорайон Тяжилів, вул. Баженова, 32) розпочнеться проект «Творчий двір». Будуть розваги й на майданчиках біля: Центральної міської бібліотеки, Центральної дитячої бібліотеки, бібліотек-філій №№ 1,2, 5, 6, 8, 11, 12, 13 (початок о 18.00 год.)



Переглядів: 3370
Поширень: 0