З 28 липня по 15 серпня всі бажаючі вінничани можуть долучитися до створення масштабного панно «Українські візерунки». Для цього потрібно з 14:00 до 17:00 завітати до ККЗ «Райдуга», що у центральному парку культури і відпочинку ім. Горького, та розмалювати керамічні плитки, які потім стануть елементами панно. Цей арт-об’єкт вінничани та гості міста побачать у День міста біля арки Центрального парку.

Активні вінничани, яким не байдужий вигляд рідного міста, розпочали працювати над створенням великого панно «Українські візерунки». Планується, що воно вже до Дня міста прикрасить вхід до центрального парку біля арки.

Співавтором цього арт-проекту може стати кожен.

Із завтрашнього дня у ККЗ «Райдуга» вінничани розмальовуватимуть плитки для масштабного панно «Українські візерунки»

На створення масштабного панно загальною площею понад 72 м2 буде використано понад 3000 різнокольорових керамічних плиток розміром 15х15 см., кожна з яких матиме окреме завершене зображення. Найактивніші вінничани вже розмалювали фарбами 1200 плиток. Вони малювали символи держави, будівлі міста, квіти, рослини, фрукти, тощо.

Щодня з 28 липня до 15 серпня кожен вінничанин зможе долучитись до створення панно «Українські візерунки».

Із завтрашнього дня у ККЗ «Райдуга» вінничани розмальовуватимуть плитки для масштабного панно «Українські візерунки»

«Запрошуємо всіх бажаючих вінничан зробити свій внесок у створення креативного міського середовища, взявши участь у реалізації проекту «Українські візерунки» та завітавши з 14:00 до 17:00 до ККЗ «Райдуга» у центральному парку культури і відпочинку ім. Горького», – каже в.о. директора департаменту культури Вінницької міської ради Ганна Ковальчук.



Переглядів: 4559
Поширень: 0