У суботу у Вінниці продовжився проект «Мистецькі вихідні». На різноманітних відкритих майданчиках міста проводились конкурси, ігри, майстер-класи, в яких участь приймали усі бажаючі. А на майдані Незалежності лунали пісні від вінницьких виконавців.

На майдані Незалежності відбувався фестиваль вуличних музикантів, який розпочався виступом вінницького музичного рок-гурту «Подих світла» - переможця міського конкурсу фестивалю вуличних музикантів 2015. Хлопці виконували кавер-версії світових хітів та авторські пісні. Продовжив виступ дует Ірини та Катерини Грицюк – лауреатів міжнародних та всеукраїнських пісенних конкурсів і фестивалів. Також виступали учні шкіл естетичного виховання міста.

Біля бібліотеки-філії №7 цієї суботи відбувся проект «Творчий двір». Тут для малечі проводили різноманітні конкурси, в тому числі й конкурс малюнку на асфальті. Діти переважно створювали малюнки патріотичного характеру.

Цими вихідними діти будували казковий замок та брали участь у танцювальному флеш-мобі

Хлопчики та дівчата весело проводили час й біля бібліотек-філій. В рамках проекту «Відпочиваємо дружно» відбулись танцювальні флеш-моби, різноманітні майстер-класи по малюванню, пап’є маше, орігамі, а також розважальні ігри. В бібліотеці-філії №11 відбувся захід на тему: «Чарівний світ казки». Діти будували казковий замок з конструктору, читали уривки з казок, відгадували з якої це казки, а саме цікаве, по черзі усі побували принцами та принцесами.

Цими вихідними діти будували казковий замок та брали участь у танцювальному флеш-мобі

В рамках проекту розігрувались призи та подарунки від партнерів проекту – ТРЦ «Мегамолл» та розважального комплексу «Дитяча планета».

А цієї суботи (1 серпня) «Мистецькі вихідні» знову чекають своїх учасників та відвідувачів. О 18 годині на майдані Незалежності розпочнеться проект «Джаз-перфоманс». О 19 біля Вінницького міського клубу (мікрорайон Сабарів, вул. Черняхівського, 74) стартує проект «Арт-мозаїка». Також «Мистецькі вихідні» проходитимуть на майданчиках біля: Центральної міської бібліотеки, Центральної дитячої бібліотеки, бібліотеки-філії №№ 1,2,5,6,8,11,12,13 (початок о 18.00 год.).



Переглядів: 3573
Поширень: 0