Громадська організація "Розвиток. Розвиток" запрошує 5 вересня,  у День Міста громадські організації, благодійні фонди, бізнес структури, творчі колективи та вінничан приєднатися до соціально-благодійного проекту “Дякуємо за відвагу”.

Саме цей проект дасть можливість нам, вінничанам, у День Міста висловити свою повагу, гордість, вдячність, визнання, турботу, яку всі ми відчуваємо до наших героїчних воїнів-захисників, волонтерів, лікарів.

У День міста на Майдані Небесної Сотні відбудеться соціально-благодійний проект "Дякуємо за відвагу!"

5 вересня у День Міста завітайте хоча б на 5 хвилин на Майдан Небесної Сотні, щоб висловити слова подяки, любові та пошани, адже саме за життя, за незалежну Україну сьогодні воюють на Сході нашої держави українці, витрачаючи на наш захист набагато більше часу, здоров’я, сил......

- Ми, вінничани завжди були небайдужими та єдиними. Тож зробимо так, щоб в день народження нашого міста ніхто навколо нас не почувався забутим і полишеним, хай кожний український воїн, волонтер, військовий лікар, відчує підтримку, тепло і повагу, усвідомлення того, що з ними – МИ, Вінничани"! – розповідає організатор проекту Ірина Борзова

У програмі заходу:

  • дитячий концерт «Дякуємо за відвагу»
  • майстер класи по виготовленню сувенірів , подарунків, листів з підписом “ Дякуємо за відвагу!” для волонтерів, лікарів, українських захисників , переселенців.
  • створення спільного інтерактивного стенду “Ми, вінничани дякуємо за відвагу!”.
  • соціально-благодійні проекти від громадських організацій та благодійних фондів
  • продаж в благодійних крамницях солодощів, сувенірів і т.д . Виручені гроші будуть передані на потреби наших земляків -героїв , які воююють на Сході країни, а також тим, хто потребує найбільшої уваги та підтримки.
  • фотовиставка “Погляд відваги у сотнях облич”

Надсилайте свої ідеї, ініціативи, прооекти на електронну адресу [email protected]

Вся інформація на сайті rozvitok.com, розділ "Проекти"



Переглядів: 4089
Поширень: 0