Тяжилів, Сабарів, Вишенька, Замостя та Центр впродовж літа змагаються за звання найталановитішого району міста на приз виконуючого обов’язки міського голови Сергія Моргунова. На цих вихідних завершився останній відбірковий тур, він пройшов у центрі міста. У фіналі цей район представлятимуть п’ятеро талановитих вінничан: танцюристка, скрипачка, виконавець власних пісень та вокалісти.

1 серпня в Центральному парку культури і відпочинку ім. Горького на площі Водограй відбувся заключний відбірковий тур конкурсу «Творча Битва районів». Окрім вокальних номерів, тут були індійські танці, живопис, гра на скрипці та баяні. Кожний з учасників отримав призи від постійних спонсорів конкурсу, ТРЦ Мегамолл та розважальний центр сімейного відпочинку «Дитяча планета». Окрім цього, нагородою за участь у конкурсі були солодкі подарунки, які подарував депутат Вінницької міської ради Олександр Жупанов.

Завершився останній відбірковий тур цьогорічної «Творчої битви районів»

Брати Роман та Андрій Мазурці, хоч і брали участь у конкурсі як окремі виконавці, порадували присутніх чудовою грою на баяні та отримали сертифікат на безкоштовну поїздку по Україні від директора туристичної фірми «ACTIVтур» Ольги Печериці.

Журі визначило п’ятьох фіналістів, які представлятимуть центральну частину міста у фіналі загальноміського конкурсу «Творча Битва районів». Це танцюристка Анастасія Гуцу, вокалісти Марія Незбудій, Валерія Кушту, скрипачка Таїсія Кутну та виконавець власних пісень Олексій Скрипаченко.

Завершився останній відбірковий тур цьогорічної «Творчої битви районів»

«Творча битва районів» – конкурс для тих, хто хоче продемонструвати свої обдарування, заявити про себе як про творчу особистість та довести, що Вінниця – місто талановитих людей. Організаторами конкурсу є департамент культури Вінницької міської ради та КП «Центр концертних та фестивальних програм».

Завершився останній відбірковий тур цьогорічної «Творчої битви районів»

Довідка

У фіналі, 29 серпня 2015 року на майдані Незалежності беруть участь:

Від мікрорайону Тяжилів:

  1. Біда Данило та Біда Анастасія
  2. Чиж Ярослав
  3. Дмуховська Марина
  4. Андрійченко Анастасія

Від мікрорайону Сабарів:

  1. Момотюк Іванна
  2. Муратов Ярослав
  3. Дует Анастасії Гаркуші та Максима Гуменюка

Від мікрорайону Вишенька:

  1. Сліпчик Володимир
  2. Макаренко Анастасія
  3. Дороган Анастасія

Від Замостянсього району:

  1. Багрій Юлія
  2. Косич Анастасія
  3. Дует братів Кирилюків Миколи та Олексія
  4. Бурячок Надія

Від центральної частини міста:

  1. Скрипаченко Олексій
  2. Гуцу Анастасія
  3. Незбудій Марія
  4. Кушта Валерія
  5. Кутна Таїсія

Окрім цього, у фіналі в якості гостів, виступатимуть аматорські колективи «Ретро» та «Берегиня».



Переглядів: 3877
Поширень: 0