7 серпня о 18:00 вінничан запрошують  на площу Тараса Шевченка на міський літературно-мистецький проект "Шевченківські вечори".

Вінницька централізована бібліотечна система продовжує щоп’ятничні масові заходи в рамках міського літературно-мистецького проекту «Шевченківські вечори». Бібліотеки-філії № 1, 5, 8 та 12 до уваги вінничан та гостей міста представлять літературно-музичний вечір «Краса душі у музику і слово перелита». Головна тема заходу – любов до нашої Батьківщини, до рідної мови і, звичайно, до Т. Г. Шевченка, який зберіг і повернув народу його голос – українську мову.

В заході візьмуть участь народний аматорський хоровий колектив «Осінні барви» (художній керівник – Леонід Олексійович Луцишин), поети - члени Вінницької обласної організації Національної спілки письменників України та Вінницької обласної літературної студії ім. Василя Стуса, а також юні співаки - користувачі бібліотек.

Майстри громадської культурно-освітньої організації Подільський народний університет культури в межах програми «Вінниччина – шлях до Культури: народна культура на захисті Вітчизни» проведуть майстер-класи по вишивці та по плетенню із соломки.



Переглядів: 3611
Поширень: 0