Знову у Вінниці 22 серпня відбудеться вільна фотовиставка для всіх охочих. Будь-хто може принести свої фотографії та стати учасником виставки просто неба. Вітається будь-який жанр фото, вільне оформлення та розмір знімків. Організатор «ФотоСушки» - Вінницький Народний клуб фотомистецтва «Обрій» (093-652-99-20).

Це вже п'ята «Сушка», яка буде проведена у Вінниці фотоклубом. Головна відмінність від аналогічних заходів в інших містах - це формат виставки. Організатори роблять акцент саме на виставковий формат Сушки, а не на розважальний. Тому шнурки для фотографій розташують поміж дерев декількома ярусами у вигляді стіни, аби фотографії було якомога зручніше переглядати. До того ж, так ефектніше виглядають серії фото від одного автора.

Наступного тижня у сквері Козицького відбудеться вільна фотовиставка "ФотоСушка"

Цього разу фотографії можна буде повісити на поліетиленову сітку, таким чином зручно буде показувати серії фотографій, розташувавши їх горизонтальним, вертикальним, або ж прямокутним блоком.

Наступного тижня у сквері Козицького відбудеться вільна фотовиставка "ФотоСушка"Наступного тижня у сквері Козицького відбудеться вільна фотовиставка "ФотоСушка"

Серпнева «ФотоСушка» проходитиме як благодійна акція, та супроводжуватиметься збором коштів на допомогу учасникам АТО. Правило таке: опустивши довільну суму грошей у ящичок з благодійними внесками, кожен може зняти собі у подарунок будь-яку фотографію з виставки. Розподілом зібраних коштів займатиметься благодійний фонд «Волонтер-1».



Переглядів: 3821
Поширень: 0