20 листопада в музично-драматичному театрів ім. М. Садовського вінничани зможуть підібрати для себе новий модний гардероб та ознайомитись із останніми тенденціями моди.

Вже вкотре провідні місцеві дизайнери та відомі українські дизайнери із світовим ім\'ям презентуватимуть нові колекції на фестивалі «Вінницький подіум: осінь-зима 2009-2010». Вбрання, створене з винятково якісних тканин, з оригінальною фурнітурою та модні аксесуари до нього, а на додачу - оригінальна режисура під час самого показу: усе це чекає на вінницьких модників та модниць 20 листопада у театрі ім. Садовського. Традиційно модний фестиваль проходитиме під патронатом міського голови Володимира Гройсмана та за сприяння управління розвитку споживчого ринку та послуг міської ради.

Програма фестивалю складатиметься із двох блоків. В першому блоці вінничани побачать колекції «Вишукана панянка» від вихованців ПТУ №19, «Муза» від дизайнерів коледжу конструювання одягу, колекцію «Золотая Нить» авторського трикотажу від Наталії Ткачук. Крім того, салон трикотажної моди «Неллі-Ко» представить нову колекцію «Piano chocolate». Також глядачі зможуть насолодитись видовищними колекціями «Живущие мечтой» від дизайн-студії «Тоніка», «Бренді» від Світлани Теренчук, а також вбранням від дизайнера Ольгара та дизайн-студії «Багіра».

Після перерви, у другому блоці фестивалю, городяни зможуть побачити колекції від столичних дизайнерів Глеба Нєсмєяна ( під назвою«Арахнамания»), а також ексклюзивний стильний трикотаж від Євгенія та Тетяни (студія«Ексклюзив»). У другому блоці буде презентовано також колекції «Априори» від вінницької фірми «Ярославна» та «Метаморфози» Олександра Очеретного.

Окрім яскравого розмаїття ексклюзивного вбрання творці моди порадують і оригінальністю у режисурі. Традиційний фестиваль моди у Вінниці обіцяє бути феєричним та незабутнім.

«Ми намагаємося створити сприятливі умови для участі у фестивалі дизайнерів-початківців, - розповідає заступник начальника управління розвитку споживчого ринку та послуг Наталія Коптєва. - А загалом, фестиваль «Вінницький подіум: осінь-зима 2009-2010» - є гарною можливістю для творців моди продемонструвати широкій аудиторії особисті досягнення, налагодити нові та зміцнити існуючі ділові партнерські відносини».
Докладнішу інформацію про підготовку до Фестивалю «Вінницький подіум: осінь-зима-2009» і про його гостей та учасників можна отримати за тел. 35-57-05.


Переглядів: 3502
Поширень: 0