Соліст гурту "ТІК" Віктор Бронюк, який пояснив, чому не віддав доньку-першокласницю до "модного ліцею", попри те, що дуже часто буває в Києві, переїздити до столиці не збирається, йдеться у "Сніданку з 1+1".

Дорога у 267 кілометрів із Вінниці до Києва стала для музиканта "майже рідною", оскільки їздить він нею часто. Артист зауважив, що цей шлях є достатньо простим, а навігатори його вельми ускладнюють.

"Дійсно, коли хтось вперше їде до Вінниці, то навігатор прокладає такий шлях, де дороги майже немає. Насправді, це не так", - зазначив Бронюк.

Музикант вважає розділення населених пунктів на "центр" і "периферію" наразі недоречним та додає, що такий поділ є пережитком радянського минулого.

"Ще з радянського періоду в нас ділилися міста на столицю та периферію. Зараз при глобалізації суспільства, наявності Інтернету, засобів комунікації вже неважливо, де ти живеш", - зізнався соліст "ТІК".

Крім того, Віктор має звання "почесного вінничанина", яким дуже пишається. Однак, про привілеї та блага від свого статусу Бронюк навіть не знає.



Переглядів: 4669
Поширень: 0