Вінницький Народний клуб фотомистецтва «Обрій» представляє виставку художньої фотографії «Абстрактні форми».

Правило, що описує колекцію представлених фотографій, важко визначити одним реченням. Це не суха абстракція, як може здатися на перший погляд. Це «живі» фотографії, на яких можна впізнати знайомі нам речі, але показані в дещо іншій формі. Це не фактажне відображення оточуючого середовища, а скоріше демонстрація певних образів, які створені цікавими формами, фактурами, ритмами, відбиттями… Це синтез витонченої геометрії та вільної від усіляких обмежень природності. Все це підкреслено певними візуальними акцентами: кольором, ритмікою, текстурою .

В експозицію увійшли 39 робіт від 11 авторів: Олега Волощука, Сергія Мороза, Костянтина Родигіна, Степана Мазура, Ані Гриненко, Євгена Жеки, Олексія Кібкайла, Максима Краснопіра, Олега Міхеєва, Юлі Холодової, Яни Грузіненко.

Звісно, рівень підготовки фотоаматорів різний, але кожен своїм власним баченням зміг висловитись через фотографію. То ж, сподіваємось, кожен глядач в представленій експозиції зможе знайти для себе співзвучні нотки такого багатогранного виду образотворчого мистецтва як Фотографія.

Виставка проходить у приміщенні бібліотеки-філії №11 (вул. Свердлова, 189) з 11 вересня протягом двох місяців. Вхід вільний.

 

Фотовиставка «Абстрактні форми»

Фотовиставка «Абстрактні форми».

П'ятниця, 11 вересня, 16,00. Бібліотека-філія №11 ( Свердлова, 189).



Переглядів: 4402
Поширень: 0