З нагоди 30-річчя найулюбленіша комік-трупа «Маски-Шоу» їде у Вінницю!

Георгій Делієв, Борис Барський, Наталя Бузько, Олександр Постоленко, Ігор Малахов, Михайло Волошин та інші зірки легендарного телепроекту «Маски-Шоу» запрошують усіх поціновувачів витонченого гумору на найбільш неординарне своє шоу «Маски в кубі»! Приходьте 7 листопада о 19.00 в Будинок офіцерів за сміхом і задоволенням! 

«Маски-Шоу» з програмою «Маски в кубі» у Вінниці!

За 30 років на сцені «Маски» не просто «підірвали» телебачення 90-х проектом «Маски-Шоу», яке було улюбленим для глядачів усіх вікових категорій, але й стали справжніми королями сучасної клоунади. Продовжуючи успішно гастролювати по всьому світу, створювати нові «живі виступи» і розвиватися, як театр клоунади, комік-трупа «Маски» щороку дивує публіку черговою прем'єрою - у одеському «Будинку клоунів» презентує все нові вражаючі вистави, які одразу стають хітами.

«Маски-Шоу» з програмою «Маски в кубі» у Вінниці!

Шоу «Маски в кубі» - один з таких шедеврів, яке глядачі нарекли «непередбаченою провокацією і сміливим викликом щоденності». Це комедія без слів про перетворення фантазії в реальність і реальності у фантазію. Тут дорослі стають дітьми, а все серйозне – абсурдом. Смішні до запаморочення сцени змінюються гарними філософськими образами й несподіваними трюками. Безперервна дія, подібно до сновидіння, веде глядача від скетчу до скетчу. 

«Маски-Шоу» з програмою «Маски в кубі» у Вінниці!

- Головна ідея постановки в тому, що ми всі хочемо одержати свободу, — говорить режисер вистави, народний артист України Георгій Делієв. - Але дуже часто стаємо рабами своїх же стереотипів. «Маски в кубі» валить усі границі сприйняття, кожний може побачити тут щось своє і про себе, наше завдання створювати таке, що в принципі неможливо пояснити словами.

«Маски-Шоу» з програмою «Маски в кубі» у Вінниці!

Ця надзвичайно смішна вистава заснована на абсолютно нових номерах і свіжих режисерських ідеях, починаючи від комедійних трюків і закінчуючи декораціями на сцені. А особливе місце у шоу посідають улюблені глядацькі пантоміми «Масок»: культовий «Вокальний дует Мана-мана-тинч-тинч-титирим», який уперше з'явився на телебаченні у 1985 році, драматичний «Танець помираючого лебедя» і досить еротичний «Танець самовара й чашок» із серіалу «Маски в опері».

«Маски-Шоу» з програмою «Маски в кубі» у Вінниці!

Завдяки «Маски-Шоу» 7 листопада о 19.00 у Будинку офіцерів Вінниця перетвориться на клоунську столицю світу!

«Маски-Шоу» з програмою «Маски в кубі» у Вінниці!

У публіки буде унікальна можливість побачити знаменитих майстрів клоунади не на екрані телевізора, а на сцені, адже тільки в живому театрі можна повною мірою відчути атмосферу і невидиму енергію, яку артисти передають глядачам. Виступи «Масок» — це феєрверк свіжої неприборканої фантазії, втілений у формі пантоміми, хореографії, драми, трюку, де кожний актор розвиває свій власний унікальний образ. Тож не пропустіть!

«Маски-Шоу» з програмою «Маски в кубі» у Вінниці!

Квитки на «Маски-Шоу» вже у продажу! Вартість - 50-240 гривень. Квитки ви вже зараз можете придбати на сайті gastroli.ua, а також у касах Будинку офіцерів і театру імені Садовського, в турсервісі на Козицького або за телефоном безкоштовної доставки квитків: (0432) 57-55-55.

Організатор вінницького концерту «Маски-Шоу» - компанія «Вінниця Концерт». Пригощає - студія-бар «City».



Переглядів: 5607
Поширень: 0