Цьогоріч вони представили на обговорення проект „Душі родинної тепло”, який має на меті повернути українські родинні традиції, духовні цінності. 27 жовтня відбулася презентація спільного проекту профінансованого з обласного бюджету головним управлінням з питань внутрішньої політики, у справах засобів масової інформації та зв’язків з громадськістю ОДА.

Як зазначила Раїса Панасюк, даний проект має на меті висвітлити якомога більше видатних родин, які вже декілька поколінь живуть за визначеними традиціями та мають сформований кодекс родинних цінностей. Міцна родина являє собою невичерпне джерело натхнення, позитивних тенденцій, саме в сім’ї виробляється та зберігається національна ідейність народу. Організатори визначили собі за мету відродження належного традиційного для українського народу ставлення до родинних цінностей, як каталізатора духовної організації суспільства через популяризацію успішних родин Вінниччини.

Начальник головного управління з питань внутрішньої політики, у справах ЗМІ та зв’язків з громадськістю Світлана Василюк наголосила на тому, що громадська організація „Гармонія” одна із 16, яка отримала фінансування на реалізацію даної програми у розмірі 22 тис. грн.. „Гармонія” – одна із найпрестижніших громадських організацій, яка постійно представляє самі неординарні проекти, які мають право на існування і реалізацію.

В рамках цього проекту вперше на Вінниччині 2 листопада о 14 годині у обласному музично-драматичному театрі ім. М. Садовського пройде обласне родинне свято за участю творчої молоді, в тому числі з інвалідністю, під патронатом голови обласної державної адміністрації О. Домбровського.


Переглядів: 3153
Поширень: 0