Вже не перший рік вбрання красунь-ведучих джазового свята – справа рук вінницької дизайнерки, яка дуже любить гарну музику, – Людмили Квєтної. Яскраві концерти «VINNYTSIA JAZZFEST-2015» проводять Олена Колеснікова та Світлана Арламова-Кирюшина в розкішних та тематичних сукнях, задуманих та створених кравчинею. Два дні фестивалю – два різні продумані образи для Олени та Світлани, які не лише оголошують зірок на сцені, але й спілкуються з джазовими професіоналами з усього світу за лаштунками.

Сукні ведучих у перший день фестивалю були виконані в етнічному стилі. Для обох дизайнерських витворів було використано великі шматки натуральних шовкових сарі, привезених дизайнеркою з Маврікію.

Людмила Квєтна створює одяг у джазовому стилі

«У джазі завжди використовуються етнічні мотиви. Джаз – це музика злиття різних культур», – говорить Людмила Квєтна. Придивіться до облямівки на сукні Олени: там зображено музикантів, що грають на там-тамах, різноманітних дудках та інших етнічних інструментах. Сукня Світлани зложена широкими складками, а декольте прикрашено зеленим бурштином.

Людмила Квєтна створює одяг у джазовому стилі

Якщо сукні першого дня джазового свята розповідають нам про витоки джазу, то вбрання ведучих для другого дня, навпаки, яскраво окреслюють сучасні ритми. Для них використано новітні тканини та нестандартні силуети. У Олени – неопренова сукня з цікавим рішенням декольте. У Світлани – комбінезон з ручним розписом на тканині та інкрустацією камінням. Квітковий український візерунок не випадковий, адже завершувався фестиваль феєричним джазом у виконанні українок.

Людмила Квєтна створює одяг у джазовому стилі

Вигадлива мода та імпровізаційна музика завжди існуватимуть поруч, як насолода для вух та очей. Дочекаймося наступного Вінницького джазового фестивалю, щоб насолодитись вишуканими образами та полум’яною музикою знову і знову!



Переглядів: 4857
Поширень: 0