Могутні рок-фортеці вже було зведено у Кам’янці-Подільському, Луцьку, Львові, Ужгороді та Івано-Франківську.

«Кожне місто – це окрема історія, унікальні люди, неповторний досвід, - говорить Олег Скрипка, ініціатор фестивалю. - Спасибі всім небайдужим та емоційним глядачам, завдяки яким свято всюди проходить яскраво й драйвово. І, звісно, ми щиро вдячні виконавцям, які приєдналися до нас і запалювали серця гостей фестивалю своєю музикою!»

фестиваль «Рок Січ»

Протягом 5-ти фестів «Рок Січ» уже об’єднала на своїй сцені такі гурти, як «Мандри», «Пропала грамота», «Димна суміш», «W.H.I.T.E», «Флайzzzа», «Гапочка», «Пан Пупец», «Роллікс», «Гайдамаки», «Назад шляху немає», @TRAKTOR, «Кораллі», Марію Бурмаку та ВВ.

Цікавим є ноу-хау Олега Скрипки в форматі «Рок Січі»: на сцені немає традиційних для пострадянських заходів конферансьє. Музиканти самі оголошують наступний гурт, що з’явиться перед глядачами. І виходить це в них досить непогано й професійно, тому спілкування з публікою стає ще більш невимушеним та відкритим.

Вінниця зустріне «Рок Січ» 31 жовтня. Фестиваль почнеться о 18:00 на Площі ім.Василя Стуса, а гратимуть та співатимуть для вінниччан такі гурти:
  • ВВ
  • Мандри
  • Хаш
  • Очеретяний кіт


Переглядів: 4325
Поширень: 0