Пристрасна співачка у червоній сукні, загадкова Daring Sasha завітала до Вінниці. Разом з чотирма талановитими музикантами вона вийшла на сцену затишного креативного простору «Артинов» і… виявилось, що це відома вінничанка Світлана Рихлюк у новому яскравому образі.

Разом зі своїми вірними музикантами-професіоналами вона вкотре завітала до рідного міста, щоб пригостити шаленими хітами та заколисуючою лірикою своїх друзів.

 Чарівний музичний вечір з Світланою Рихлюк a.k.a. Daring Sasha

Десяток власних пісень та кілька відомих хітів звучали на концерті. Світлана та її музичний гурт уміло грають все, від запального рок-н-ролу, до ніжних світлих проникливих пісень. Комфорт арт-простору «Артинов» додавав концерту камерності. Світлана-Саша ділилась з друзями розповідями про народження пісень, приємними спогадами, маленькими радостями.

Чарівний музичний вечір з Світланою Рихлюк a.k.a. Daring Sasha

На біс вишукано та чуттєво прозвучав хіт 90-х «What's Up?». Щирими оплесками глядачі дякували Світлані за легкий музичний джем, креативну імпровізацію та божевільний драйв.

Концерт залишив довгий та приємний післясмак. Вінниця завжди чекає Світлану з новими та улюбленими піснями у будь якому творчому образі.



Переглядів: 4101
Поширень: 0