31 жовтня о 17:00 за підтримки Вінницької міської ради у приміщенні Вінницької обласної філармонії військовий кореспондент Сергія Лойко перезентуватиме свою книгу про війну "Аеропорт".

У рамках написання "головної книги про війну, якої не повинно було бути, і про героїв, які хотіли жити, але вмирали" Сергій Лойко записав понад 40 годин інтерв'ю з «кіборгами». Багато з них стали військовими консультантами роману.

Під час презентації у Вінниці  автор прочитає уривки роману.

Вхід на захід - безкоштовний.

Цієї суботи вінничан запрошують на презентацію книги Сергія Лойко "Аеропорт"

Для довідки:

Сергій Лойко - кореспондент і фотограф Los Angeles Times, що спеціалізується на війнах і збройних конфліктах. За цей час він написав більше тисячі статей і опублікував понад 600 фотографій. Його статті та фотографії передруковувалися в сотнях газет і журналів по всьому світу.

Висвітлював збройні конфлікти, революції та війни в Нагірному Карабасі, Румунії, Таджикистані, Чечні, Грузії, Афганістані, Іраку. У 2004 році написав документальну книгу «Шок і Трепет. Війна в Іраку ».

Українську революцію і подальшу війну Сергій висвітлював практично без перерви до з першого дня 30 листопада 2013 по лютий 2015. У 2015 за роботу на війні в Україні Сергій Лойко був удостоєний однієї з найвищих нагород в американській журналістиці - Overseas Press Club Bob Considine award "за хоробрість, достовірність, оригінальність, глибину і виразність описаного ». У цьому ж році Сергій удостоївся престижної Los Angeles Times editorial award за «кращі репортажі 2014».

Сергій був єдиним іноземним кореспондентом, який побував у Донецькому Аеропорту в жовтні 2014 року і провів там чотири повних дні з «кіборгами»



Переглядів: 4032
Поширень: 0